• DOLAR 32,98 %0.10
  • EURO 36,01 %0.07
  • ALTIN 2.539,67 %0.19
  • BİST100 11.173 %0.15
  • BITCOIN 67.750 %-0.51
  • ETHERIUM 3.465 %-1.73
28°
2 hafta önce MANİSA

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Şehzadeler Belediyesi tarafından açılan futbol kursunu ziyaret etti. Durbay, genç yetenekleri izleyerek onlarla sohbet etti.

2 hafta önce MUĞLA

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Müdürlüğü’nün işlettiği liseli öğrencilerin mesleğe hazırlandığı mavi bayraklı plaj, ziyaretçi akınına uğruyor.

2 hafta önce SAĞLIK

Dr. Philip Nitschke, insanların kendini öldürmeyecek gibi hissederken ölmesini sağlayan, yani ötenazi yapan bir makine geliştirdi. Bu buluş tıp dünyasında tartışmaları da beraberinde getirdi.

2 hafta önce BALIKESİR

Burhaniye ilçesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Burhaniye, Edremit, Ayvalık ve Göme Belediyelerinin ortaklaşa düzenledikleri Balıkesir 5. Aromatarepi Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezindeki (BAÇEM) atölye çalışmaları ve hasat programı ile başlayan festival Ören Meydanı'nda devam ederken, katılan vatandaşlar 200’ü aşkın stantta da ürünlerini tanıttı.

2 hafta önce SAĞLIK

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Dr. Türkü Yağmur Nehir, yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte, gastroenterit vakalarında önemli bir artış gözlendiğini belirterek "yediklerinize dikkat edin" uyarısında bulundu.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Manisa-İzmir arası otobüs seferleri yapan, İzmir'de ikamet eden birçok üniversite öğrencisinin ve çalışanın kullandığı Manisa Seyahat firması, ulaşım ücretlerine zam yaptığını açıkladı. Peki Manisa-İzmir arası otobüs ücreti ne kadar oldu?

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çevre Şehircilik Bakanlığı ÇED sürecini sonlandırdığı, Eğlenhoca Mahallesi'nde Fıratteks Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Fırattekstil Güneş Enerji Santrali (GES) projesi için yeniden ÇED süreci başlattı.

2 hafta önce DÜNYA

Kariyerine 1980'li yıllarda set asistanlığı yaparak başlayan Jon Landau'nun yaklaşık 16 aydır kanserle mücadele ettiği belirtildi.

2 hafta önce DÜNYA

İsrail’in ateşkes müzakereleri gölgesinde yoğun saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 38 bin 153’e yükseldi.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Havra Sokağı’ndaki Taş Mengene ismindeki üzüm sıkma teknesi Agora’ya taşındı.