• DOLAR 33,04 %-0.01
  • EURO 36,01 %0.17
  • ALTIN 2.550,73 %-0.01
  • BİST100 11.185 %0.26
  • BITCOIN 67.200 %0.77
  • ETHERIUM 3.485 %-0.09
31°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, sıcak çorba uygulamasını başlattı. Sabah erken saatte mesaiye gidenler güne sıcak bir çorba ile başlayacak.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Üniversiteleri Platformu toplantısı, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) ev sahipliğinde düzenlendi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen nitelikli dolandırıcılık soruşturması kapsamında, İzmir merkezli 12 ilde toplam 70 kişiye yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 64 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

2 hafta önce MAGAZİN

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın bir kızı daha oldu. Duygu Nebioğlu'ndan sonra Sevgi Katkıcı da Akpınar'a açtığı babalık davasını kazandı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Medina Bazarbaeva, Uluslararası Öğrenci Birliğinin koordinasyonu ile Ulusal Bobek Hareketi’nin Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinin en iyi genç bilim insanlarını belirlemek amacıyla düzenlediği yarışmada ‘Yılın En İyi Genç Bilim İnsanı Ödülü’nün sahibi oldu.

2 hafta önce MAGAZİN

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga Belde Belediyesi tarafından düzenlenen 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali etkinlikleri kapsamında Cumartesi akşamı sahne alması planlanan sanatçı Merve Özbey, sahnede güvenlik gerekçesini öne sürerek Karabiga’yı terk etti.

2 hafta önce GÜNCEL

Dinamik bir dil olan Türkçe'de bazı kelimelerin yazımı değişkenlik gösterebiliyor. Bu değişiklikler TDK tarafından yayımlanıyor. Özellikle KPSS gibi sınavlarda kelime yazımlarına dair sorular oldukça sık karşımıza çıkıyor. Peki TDK'nın güncel olarak yayınladığı kelime yazımı değişiklikleri neler?

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çeşmeli üretici Ersin Güvercin, yararları saymakla bitmeyen enginarı sadece konserve olarak değil, enginar sirkesi, enginar suyu ve enginar unu olarak 12 ay boyunca tüketiciye sunuyor.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi, vatandaşların taleplerini tespit etmek, hizmet ve projelerini gelen öneriler ve öncelikli ihtiyaçlar doğrultusunda şekillendirmek amacıyla ilçe halkının katılımının sağlandığı anket çalışması başlattı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Balçova Belediyesi Anaokulu’nda eğitim gören minik öğrenciler, belediyeye ait veteriner işleri müdürlüğü ve geçici hayvan bakımevini ziyaret etti