• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 67.000 %0.3
  • ETHERIUM 3.522 %0.14
35°
1 hafta önce POLİTİKA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Şam yönetiminin partisinin lideri Özgür Özel'in ziyaret teklifini kabul ettiğini açıkladı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Ankara programı kapsamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi, “Tarladan Sofraya Yerli Tarım” projesi kapsamında kendisine ait 57 dönümlük arazide ekimi yapılan buğdaylardan 7 ton un elde etti. Elde edilen mahsullerin bir kısmı ile Grissini Atölyesi düzenlenirken, büyük bölümü halka dağıtıldı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı'yı daha yaşanılabilir ve modern bir ilçe haline dönüştürmek için projelerini tek tek hayata geçiren Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

1 hafta önce EKONOMİ

Döviz kurlarında yukarı yönlü hareketlilik sürüyor. Euro/TL 35,70 ile tüm zamanların rekorunu görürken Dolar/TL ise 32,98 ile zirveye yakın seyrediyor.

1 hafta önce YAŞAM

Anıl Piyancı ve Kaan Boşnak, Nedenini Göremem adlı parçada buluştu. Nedenini Göremem şarkı sözleri…

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı toplu ulaşımda ilk binişten itibaren 90 dakika süresince ücretsiz aktarma yapılmasına olanak sağlayan teklifi UKOME’de kabul edildi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de, hastanede tedavi gören emekli bir öğretmenin ani mide bulantısı ile başlayan kusma sırasında soluk borusu yırtıldı. Yüz, boyun ve göğüs kafesinde oluşan şişlikler üzerine yapılan tetkiklerde soluk borusunun yırtıldığı tespit edilen talihsiz vatandaş, başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu.

1 hafta önce DÜNYA

Avrupa Şampiyonası tarihinde gol atan en genç oyuncu ünvanını İspanyol asıllı 16 yaşındaki Lamine Yamal aldı. Peki bu başarılı genç oyuncu kimdir? Yanıtı haberimizde...

1 hafta önce AYDIN

Haziran ayında Söke'de meydana gelen iki büyük yangının ardından Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, toplam zararın 41 milyon 250 bin TL olduğu açıklandı.