• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.500 %0.59
  • ETHERIUM 3.485 %-0.34
39°
1 hafta önce GÜNCEL

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 215 sanıklı Adnan Oktar organize suç örgütü davasına ilişkin aralarında 8 bin 658'er yıl hapse çarptırılan 14 sanığın da olduğu 215 sanık hakkındaki hükümlerin onanmasını talep etti.

1 hafta önce GÜNCEL

ÖSYM, 20-21 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan KPSS'nin sınava giriş belgelerini erişime açtı.

1 hafta önce AYDIN

Kuşadası Belediyesi’nin yaşama geçirdiği Adabahçe projesi kapsamında, yaz hasadından elde edilen ürünler Ada Market Ekspres aracı ve AdaMarket mağazası ile satışa sunuluyor.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in plaj ve koyları yaz aylarında büyük ilgi görüyor. Bu plajlardan biri de Bademli Plajı. Peki Bademli Plajı nerededir? Bademli Plajı'na nasıl gidilir?

1 hafta önce DÜNYA

Birleşmiş Milletler Ticaret ve Gelişim Ajansı (UNCTAD), son raporunda dijitalleşmenin enerji ve su tüketimini belirgin oranda artırdığını bildirerek, küresel olarak hızla harekete geçilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

1 hafta önce YAŞAM

Geleneksel tıp, modern tıp ve kozmetik sektöründe sıklıkla kullanılan kapari, lezzetiyle sofralarda da kendine yer buluyor. Peki kapari nedir? Nerelerde yetişir? Faydaları nelerdir?

1 hafta önce MUĞLA

Muğla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 9 düzensiz göçmeni ve organizatör oldukları ileri sürülen 3 kişiyi Armutalan Mahallesi'nde yakaladı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir, Aliağa'da atık taşıyan römorklu çekici, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak devrildi. Kazada sürücü yaralandı.

1 hafta önce AYDIN

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan akaryakıt işletmesine yapılan silahlı saldırının şüphelisi polis ekiplerince yakalandı. Silahıyla birlikte yakalanan şüpheli önce emniyete, sonrasında adliyeye sevk edildi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

zmir'in Menderes ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.