• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.000 %2.97
  • ETHERIUM 3.522 %2.78
32°
1 hafta önce DÜNYA

ABD'de düzenlenen NATO Liderler Zirvesi'nin sonuç bildirgesinde çok net ifadeler kullanıldı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Buca Metrosu çalışmaları nedeniyle eski Şirinyer Sahası’na taşınan Şirinyer Pazar Yeri, 14 Temmuz Pazar günü itibarıyla yeniden kuruluyor. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, kura çekimine hassasiyetle katılan pazar esnafına teşekkür etti.

1 hafta önce SPOR

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlamak isteyen Karşıyaka, dış transferde Sinan Gayla, İshak Kurt ve Metin Peker gibi tecrübeli oyuncuları kadrosuna katarak başarılı bir yaz dönemi geçirmeyi hedefliyor.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Balçova Belediyesi kaçak molozla mücadele başlattı. Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında ilçe genelinde denetimler sıkılaştırıldı.

1 hafta önce POLİTİKA

Metropoll’ün yaptığı seçim anketine göre, MHP’nin oy oranı 4.8’e kadar düştü. Cumhuriyet Halk Partisi ise yüzde 22.5 oy oranıyla birinci sırada.

1 hafta önce EKONOMİ

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 32,90 seviyesinden işlem görüyor. Euro/TL ise rekor tazeleyerek 35,85 civarından alıcı buluyor.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Farklı suçlardan hakkında soruşturma yürütülen, cinsel içerikli videolarla şantaj yaptığı iddiasıyla bir süre tutuklu kalan "Gaga Bulut" isimli sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ, bu defa yasa dışı bahis sitelerinin teşvik edici reklamlarını paylaşarak teşvik ettiği suçlamasıyla gözaltına alındı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

CHP Gençlik Kolları Başkan Adayı Mert Korkmaz, CHP Konak Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya geldi. Buluşma, Basmane ve Kadifekale Platformları tarafından organize edildi. Korkmaz, burada projelerini ve hedeflerini anlattı. Etkinliğe katılan CHP Konak Belediye Meclis Üyeleri Çetin Taylanhan ve Murat Arat, Korkmaz’a başarılar diledi.

1 hafta önce DÜNYA

Filipinler'in Sangay bölgesinde 7,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

1 hafta önce EKONOMİ

Altın ve dolara dair yaptığı çarpıcı yorumlarla tanınan İslam Memiş ezber bozan bir uyarıda bulundu.