• DOLAR 33,04 %-0.19
  • EURO 35,98 %-0.57
  • ALTIN 2.546,43 %-2.10
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 67.100 %5.65
  • ETHERIUM 3.521 %3.56
35°
1 hafta önce POLİTİKA

CHP heyeti, milletvekillerinin Boğaziçi Üniversitesi'ne alınmamasına ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

1 hafta önce SPOR

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, sarı-lacivertli ekibin yıldız futbolcusu Edin Dzeko hakkında açıklamalarda bulundu.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Aydın'da otoyol yapımında çalışan 100 işçi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, seçim döneminde verdiği vaatlerden biri olan kentsel dönüşüm ofislerini hizmete açtı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Halkın taleplerini dikkate alan Efes Selçuk Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkımı gerçekleşen eski Karakol binasının bulunduğu alanı, vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için otopark alanına dönüştürüyor.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

1992 yılına kadar Karşıyaka'ya bağlı olan Çiğli'de kaç kişi yaşıyor? Çiğli'nin nüfusu ne?

1 hafta önce GÜNCEL

Bedelli askerlik yapmak isteyenlerin merakla beklediği haber geldi. Bedelli askerlik tutarı belli oldu. Peki bedelli askerlik tutarı ne kadar oldu?

1 hafta önce POLİTİKA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, süt ve süt üreticisinin sorunlarına dikkati çekerek, "Buradan Tarım ve Orman Bakanı'nı ve Et ve Süt Kurumu'nu uyarıyoruz. Facia olmadan lütfen el atın." ifadelerini kullandı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Şemikler Mahallesi’nde düzenlenen ‘Sokak Senin’ buluşmasına katıldı.

1 hafta önce SPOR

Altınordu FK Teknik Direktörü Olcay Şahan, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabının gayet iyi geçtiğini ve herkesin farklı bir Altınordu izleyeceğini söyledi.