• DOLAR 33,05 %-0.14
  • EURO 36,02 %-0.47
  • ALTIN 2.545,81 %-2.12
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.499 %4.39
  • ETHERIUM 3.492 %2.66
39°
1 hafta önce GÜNCEL

Popcorn krizini mutlaka duymuşsunuzdur. Bu kriz nasıl ortaya çıktı ve sonuçları ne oldu? Peki, bu krize yol açan film Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik ve Gazetecilik Teşvik Yarışması Ödül Töreni, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 78. kuruluş yıldönümü kapsamında; 30 Temmuz Salı akşamı Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenecek.

1 hafta önce GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, iş arayanlara ulaşım kolaylığı sağlama vaadi İBB Meclisi gündemine alındı.

1 hafta önce SPOR

Altay’da geçtiğimiz sezonun son bölümlerinde kadro dışı kalan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Kızılkuyu, teknik direktör Gökhan Karaaslan'ın raporu doğrultusunda tekrar takımla çalışmalara başladı.

1 hafta önce SPOR

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli, Fransa'da yürütülen 'sahte menajer' soruşturması kapsamında tutuklandı.

1 hafta önce SPOR

P. Karşıyaka, son olarak Maccabi Tel Aviv forması giyen 30 yaşındaki pivot James Webb’i kadrosuna kattığını duyurdu.

1 hafta önce POLİTİKA

Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Sera Kadıgil, Öğretmenlik Meslek Kanunu teklifini Meclis'te sert eleştirdi.

1 hafta önce AFYONKARAHİSAR

Prof. Dr. Naci Görür, Afyonkarahisar'da 4.4 ve 3.5 büyüklüğünde meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Menemen Belediyesi işçilerini bir gerekçe göstermeden işten çıkaran ve uzun bir süredir ortalıkta gözükmeyen Başkan Aydın Pehlivan bugün Srebrenica Katliamı anmasında ortaya çıktı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Ege Üniversitesi’nde (EÜ) örgütlü sendikalar, Üniversite Senatosu kararıyla EÜ çalışanlarının çocuklarının gittiği kreşlerin kapatılmasını protesto etmek amacıyla ortak basın açıklaması düzenledi.