• DOLAR 34,03 %0.14
  • EURO 38,08 %0.24
  • STERLIN 45,19 %0.24
  • ALTIN 2.761,66 %0.38
  • BİST100 9.738 %1.81
  • BITCOIN 61.728 %-2.86
  • ETHERIUM 2.581 %-3.62
28°
1 ay önce GÜNCEL

Marmara, Kuzey Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz'de yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

1 ay önce GÜNCEL

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde içinde yolcuların bulunduğu İETT otobüsü, park halindeki un yüklü tıra arkadan çarptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de, taze balık almak isteyenlerin adresi olan tarihi Havra Sokağı'ndaki balıkçı esnafı, satışların durgun olduğunu ifade ederek dert yakındı. Balık fiyatlarının düşük olduğunu ifade eden esnaf, "Balık var ama satış yok" diyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP Çeşme İlçe Örgütü, Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda tencere tava çalarak hayat pahalılığına ve geçim sıkıntısına karşı ses yükseltti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bu yıl 37'ncisi düzenlenen Uluslararası İzmir Festivali kapsamında Camerata Balcanica Ensemble sahne aldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’nda yeni doğumların heyecanı yaşanıyor. Birçok yavrunun hayata gözlerini açtığı parkta ilk kez kakadular familyasından olan papağan ailesi de bir yavru sahibi oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hafriyat ve inşaat atıklarının özellikle ormanlık alanları tehdit etmesine karşı çevreci bir adım daha attı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile birlikte düzenlediği U13 ve U15 Kız Futbol Ligi sona erdi. İki klasmanda 21 takımın mücadele ettiği turnuvada dostluk kazandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, sözünü verdiği üzüm ve salça sıkma makinesini köylülerle buluşturdu. Günay, projeler kapsamında köylü kadınların hayatını kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

1 ay önce GÜNCEL

Ünlü market zinciri BİM, yeni kataloğunu açıkladı. BİM'e bu kez iPhone telefon geliyor. BİM, 19 Temmuz Cuma kataloğu...