• DOLAR 33,08 %0.04
  • EURO 36,16 %-0.14
  • ALTIN 2.598,73 %-0.59
  • BİST100 11.139 %0.05
  • BITCOIN 63.300 %-2.21
  • ETHERIUM 3.382 %-0.88
36°
6 gün önce EKONOMİ

Enerji sektöründe dev bir satın alma gerçekleşti. Daha önce Alpet'i bünyesine katan Zeren Group akaryakıt sektörünün güçlü markası, 800'den fazla istasyonu bulunan Türkiye Petrollerini de satın alarak dev bir adım attı.

6 gün önce GÜNCEL

Beylikdüzü'nde bir şahıs, boğarak öldürdüğü genç kızın cesedini 6 parçaya ayırdı. Poşetle bir inşaata atılan ceset, polis ekiplerince bulundu. Olayla ilgili bir zanlı gözaltına alındı.

6 gün önce GÜNCEL

Eğitim-Sen’in Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi'nin geri çekilmesine ilişkin TBMM yanında bulunan Milli Egemenlik Parkı’nda başlattığı ''eylem nöbeti'' 10'uncu gününde devam ediyor.

6 gün önce MUĞLA

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kavurucu yaz sıcakları etkisini sürdürürken, aşırı sıcakların hüküm sürdüğü bu günlerde Köyceğiz Yuvarlak Çay doğal klima görevi görüyor.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de otobüsle yolculuk yapmak isteyen vatandaşlar ulaşımda ESHOT otobüslerini kullanıyor. ESHOT ile yolculuk ederken, ilginç durak isimleri de karşımıza çıkıyor. İzmir'deki ilginç durak isimlerini sizin için derledik.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, yol yenileme çalışmalarını ziyaret etti. Yıldız, eldivenlerini ve yeleğini giyerek gece mesaisi yapan belediye personelleriyle birlikte taş döşedi.

6 gün önce AYDIN

Tatilciler tarafından sıkça tercih edilen Kuşadası'nda çadır ve karavan tatili yapabileceğiniz yerler de bulunuyor. Bu yerlerden biri de Ada Camping. Peki Ada Camping 2024 ücretleri ne kadar?

6 gün önce BALIKESİR

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, 1916 yılında faaliyete giren “Hasan Çavuş Helvacısı” İstiklal Madalyası sahibi ilk kurucusundan bu yana aynı gelenekle üretime devam ediyor.

6 gün önce AYDIN

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, dilenci sorunuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında dilencilik yaptıkları tespit edilen 2 kadına cezai işlem uygulandı.

6 gün önce MUĞLA

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.