• DOLAR 34,05 %0.15
  • EURO 38,16 %0.19
  • STERLIN 45,23 %0.19
  • ALTIN 2.745,04 %-0.53
  • BİST100 9.785 %0.37
  • BITCOIN 59.867 %-5.04
  • ETHERIUM 2.477 %-7.45
31°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Barosu, önümüzdeki günlerde TBMM’ye gelmesi beklenen Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik yapılmasını öngören kanun teklifine, düzenlenen basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

1 ay önce SPOR

Göztepe taraftarı, fikstürün açıklanmasının ardından eski defterleri açtı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Tunç Soyer, dikkat çeken bir açıklama yaptı. Hakkındaki iddialara yanıt veren Soyer, "Çok daha güzel günleri, çok yakında hep beraber kuracağız." ifadelerini kullandı.

1 ay önce MEDYA

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ile birlikte yürüttüğü, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ‘Basın Özgürlüğü için Örgütlü Mücadele ve Güçlü Gazeteciler Projesi’ kapsamında Avrupa Birliği tarafından görevlendirilen Sonuç Odaklı İzleme Uzmanı Margarita Ivanova, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

1 ay önce SPOR

Altınordu, son olarak Uşakspor forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Halil Can Cemali kadrosuna kattı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Uzun bir süre kruvaziyer hasreti çeken İzmir, yılın ilk 6,5 buçuk ayında toplamda 24 gemiye ev sahipliği yaptı. Son olarak İzmir Limanı’na yanaşan Marella Dıscovery adlı kruvaziyer gemisi, kente bin 800 yolcu getirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN şirketi personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR'da yer alan ilana göre alımlar için son başvuru 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak.

1 ay önce EKONOMİ

Enerji sektöründe dev bir satın alma gerçekleşti. Daha önce Alpet'i bünyesine katan Zeren Group akaryakıt sektörünün güçlü markası, 800'den fazla istasyonu bulunan Türkiye Petrollerini de satın alarak dev bir adım attı.

1 ay önce GÜNCEL

Beylikdüzü'nde bir şahıs, boğarak öldürdüğü genç kızın cesedini 6 parçaya ayırdı. Poşetle bir inşaata atılan ceset, polis ekiplerince bulundu. Olayla ilgili bir zanlı gözaltına alındı.

1 ay önce GÜNCEL

Eğitim-Sen’in Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi'nin geri çekilmesine ilişkin TBMM yanında bulunan Milli Egemenlik Parkı’nda başlattığı ''eylem nöbeti'' 10'uncu gününde devam ediyor.