• DOLAR 33,09 %0.08
  • EURO 36,32 %0.30
  • ALTIN 2.627,30 %0.50
  • BİST100 11.134 %0.00
  • BITCOIN 64.101 %-2.43
  • ETHERIUM 3.431 %-2.13
33°
4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı son birleşiminde alınan karara göre YKS'de ilk 1000'e giren ve İzmir'de okumayı tercih eden gençlere ulaşım desteği verilecek.

4 gün önce MAGAZİN

Ünlü rapçi Çakal'ın Bursa Osmangazi'de bir ilkokulda düzenlenen etkinlikte söylediği cinsel içerikli şarkı üzerine Bursa Valiliği soruşturma başlattı.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Dünya Bankası arasında imzalanan protokole göre İzmir, 'İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi' kapsamında pilot il seçildi.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi, parkları çocukların gelişim ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla oyunlarla süslüyor.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 5 günde 75 ilde düzenlenen 'Mercek-21' operasyonlarında 1564 silah ele geçirildiğini duyurdu.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Belediye bünyesinde okul öncesi öğretmeni olarak çalışanlara yönelik ‘yaratıcı drama eğitimi’ düzenledi.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in bazı bölgelerinde dün şiddetli yağış etkili oldu. Kentin bazı ilçelerine 35 kg'a varan yağış düştü. İZSU, düşen yağış oranını açıkladı.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Öğrencilerin fiziksel, sosyal ve sportif gelişimini artırmak amacıyla ‘sağlıklı kampüs’ konseptini hayata geçiren İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), yaptığı çalışmaları anlatmak üzere Avrupa’daki üniversitelerde görev yapan akademisyenleri ve idari çalışanları konuk etti. 7 farklı ülkeden İzmir’e gelen konuklara, İEÜ’nün sağlıklı kampüs temelinde gençlere ve öğretim üyelerine yönelik yaptığı çalışmalar detaylıca anlatıldı.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de son günlerde aşırı sıcaklar etkili oluyor. Meteoroloji verilerine göre İzmir daha da sıcak olacak.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de etkili olan sağanak sonucu Konak ilçesinde iki kişinin yaşamını yitirmesine ilişkin Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, "Vatandaşlarımızın ölümüne sebep olan olayı titizlikle araştıracak, konunun takipçisi olacağız" dedi.