• DOLAR 33,10 %0.21
  • EURO 36,27 %0.58
  • ALTIN 2.629,09 %0.28
  • BİST100 11.084 %-0.50
  • BITCOIN 65.060 %2.95
  • ETHERIUM 3.500 %2.97
38°
3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bergama ilçesinin merkezinde kurulu olan antik kent, İzmir'e yolunuz düşerse mutlaka gezilmesi gereken tarihi yerlerindendir. İşte, Pergamon Antik Kenti...

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İZSU, 14 Temmuz Pazar günü İzmir'in üç ilçesinde su kesintileri yaşanacağını duyurdu. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

GDZ Elektrik, İzmir'in Konak ilçesinde, yoğun yağmur sırasında su birikintisi olan yerden geçerken kaçak elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesi olayına ilişkin yapılan incelemelerin tamamlandığını belirterek, sosyal medya ve basında yer alan ifade ve iddialara ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Süt Kuzusu Projesi kapsamında, çocuklara süt dağıtımı sürüyor. 12’nci yılını geride bırakan proje kapsamında; 30 ilçede, 615 mahallede 105 bin çocuğa süt ulaştırılıyor. Çocukların süt içme alışkanlığı kazanmasını sağlayan çalışma, İzmirli üreticinin yanı sıra ekonomik krizin olumsuz etkilediği yurttaşların bütçesine de katkı sunuyor.

3 gün önce GÜNCEL

20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks'un Trump'a suikast girişiminde bulunduğu açıklanmıştı. Thomas Matthew Crooks'un kim olduğu merak konusu oldu. Peki Thomas Matthew Crooks kimdir?

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Buca’da değişim başlıyor. Çaldıran Mahallesi için hazırlanan imar planı askıya çıkıyor. Buca Belediyesi, çalışmalarını mahalleliyle birlikte yürütüyor.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin simgelerinden tarihi Bergama Vapuru ile düzenlediği Körfez turları başlıyor. Profesyonel rehber anlatımıyla İzmir Körfezi’ni keşfetmeyi sağlayan tur, bu ay 16 ve 27 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

17. Uluslararası Türkiye Tiyatro Buluşması; tiyatro oyunları, söyleşiler ve konserlerin yanı sıra, birçok aktivite ve etkinlikle devam etti. Buluşmanın ilk gününden itibaren genç sanatçılar ve sanatçı adayları kamp ve atölyelerde usta isimler ile birlikte sanata ve tiyatroya dair deneyim kazandı.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde, bir iş yerinde çıkan ve itfaiye ekiplerince söndürülen yangın hasara neden oldu.

3 gün önce BALIKESİR

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, bir pirina fabrikasında patlayan kazandan çıktığı iddia edilen yangın korkulu anlar yaşattı. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.