• DOLAR 33,08 %0.14
  • EURO 36,13 %0.17
  • ALTIN 2.626,84 %0.19
  • BİST100 11.139 %0.00
  • BITCOIN 65.250 %3.03
  • ETHERIUM 3.504 %2.1
31°
2 gün önce İZMİR HABERLERİ

Yaz aylarında düzenlediği açık hava etkinlikleriyle kent hayatını renklendiren Karşıyaka Belediyesi, bu kez de Karşıyaka Çarşısı’nda ‘Gece Pazarı’ kuracak.

2 gün önce MANİSA

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde erkenci üzüm cinsleri superior seedless ve Trakya cinslerinde hasat başladı.

2 gün önce GÜNCEL

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen, yılın ilk 6 ayındaki deprem verilerini değerlendirdi.

2 gün önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski ABD Başkanı ve Başkan adayı Donald Trump'a yönelik suikast girişimine dair açıklamalarda bulundu.

2 gün önce DÜNYA

ABD'de katıldığı bir mitingde silahlı saldırıya uğrayan ve kulağından yaralanan eski ABD Başkanı Donald Trump, ülke tarihinde saldırıya uğrayan başkanlar ve başkan adayları arasına eklendi.

2 gün önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 2 PKK'lı teröristi ve Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

2 gün önce DENİZLİ

Denizli’de çok sayıda römork, motosiklet ve kablo hırsızlığı suçuna karışan iki şüpheli, kendi ayaklarına sıktı. Sosyal medyadan “Yapıştır” etiketiyle video paylaşan şüpheliler, jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı.

2 gün önce GÜNCEL

Bursa’da, sokak arasında çıkan ‘yan bakma’ kavgası ölümle sonuçlandı. 31 yaşındaki genç, iki kuzenin bıçaklı saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan yaralı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

ESHOT, 15 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Ankara Caddesi Yanyol'da yapılacak İZSU 1. etap çalışmaları sebebiyle bazı otobüs hatlarında geçici güzergah değişikliğine gidileceğini açıkladı.

2 gün önce SPOR

Milli bisikletçi Ahmet Örken, Çin'de yapılan Qinghai Lake Turu'nun 7. etabında birinci oldu.