• DOLAR 33,09 %0.30
  • EURO 36,12 %0.33
  • ALTIN 2.597,05 %1.06
  • BİST100 11.122 %0.52
  • BITCOIN 64.139 %2.51
  • ETHERIUM 3.421 %2.53
37°
1 gün önce AYDIN

Aydın'ın Söke ilçesindeki kağıt fabrikasında 12 Temmuz'da başlayan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Lefkoşa Türk Belediyesi olarak hayata geçirilmesi istenen Matematik ve Zeka oyunları parkının bir örneğini görmek için Bayraklı’ya gelen Harmancı ve beraberindeki heyeti, 100’’üncü Yıl Matematik ve Zeka Oyunları Parkı’nda incelemelerde bulundu.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de sıcak olan havalar daha da ısınacak. Meteoroloji kentte üç gün sıcaklığın 41 derece olacağını duyurdu.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli’de görülmesi gereken noktalardan biri olan, doğal yaşamı ve hayvan çeşitliliği ile ön plana çıkan Sasalı Doğal Yaşam Parkı ilgi görüyor. Peki Doğal Yaşam Parkı'na nasıl gidilir? Doğal Yaşam Parkı nerede?

1 gün önce GÜNCEL

Birbirinden popüler otomobil markaları Temmuz ayı için kampanyalarını açıkladı. Yeni bir araba hayali kurmanın tam zamanı. İşte ünlü markaların birbirinden cazip fırsatları...

1 gün önce GÜNCEL

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde mahalleden kötü koku geldiği ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, tek katlı müstakil evde 77 yaşındaki adamın cansız bedenini buldu.

1 gün önce SPOR

2024 Copa America finalinde Arjantin, normal süresi 0-0 sona eren maçta Kolombiya'yı uzatmalarda 1-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz Pazartesi günü İzmir'in 3 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 gün önce GÜNCEL

Bursa'da dağ köylerinden biri olan Ağlaşan'da bilinmeyen bir nedenden dolayı yüzlerce çam ağacı kesildi. Ağaçların kesilmesine karşı gözyaşlarını tutamayan köylüler hıçkıra hıçkıra ağladı.

1 gün önce BALIKESİR

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, sokak hayvanlarına yönelik yasanın geri çekilmesi gerektiğini belirtti. Ergin, sokak hayvanlarının yaşama hakkının kutsal ve dokunulmaz olduğunu dile getirdi.