• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.400 %-2.02
  • ETHERIUM 2.463 %-2.07
32°
1 ay önce SPOR

Antrenmanda girdiği ikili mücadeleyle yerde kalan Karşıyaka’nın yeni transferi Abdulkadir Öksüz’ün, ayağında açılma olduğu ve sekiz dikiş atıldığı öğrenildi.

1 ay önce POLİTİKA

İzmir programı kapsamında Ege Giyim Sanayicileri Derneğini (EGSD) ziyaret eden Özdağ, yaptığı konuşmada ekonomideki sıkıntıları temelden belirlemek için sanayici ve üreticilerle görüştüklerini aktardı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde yağmur sırasında elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüyle ilgili soruşturmada 27 şüpheli için belge ve dokümanların hazırlanılması adına ek gözaltı süresi istendi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Seferihisar ilçesi çok sayıda köye sahip. Bu köylerden biri de Beyler Köyü. Peki Beyler Köyü'ne nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Torbalı ilçesinde, önünü kestiği 70 yaşındaki yaşlı adama tokat atan, ardından elindeki sopayla defalarca vuran şahıs tutuklandı.

1 ay önce AYDIN

Aydın’ın Söke ilçesinde bulunan 12 Temmuz Cuma günü Akşam saatlerinden bu yanan Avrupa’nın en büyük kağıt üretim tesisi yangın sonrası kül yığınına döndü.

1 ay önce SPOR

Altay Spor Kulübü, resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama gerçekleştirdi. Açıklamada toplam borcu 685 milyon TL olan 110 yaşındaki Altay’ın futbol şubesinin katılımcı haklarının yatırımcı olacak şirkete devredileceği belirtildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Tarihinin milattan öncesine dayandığı Çandarlı Kalesi adeta yıllara meydan okuyor. İzmir'e yolunuz düşerse mutlaka Çandarlı Kalesi'ni ziyaret etmelisiniz. Peki Çandarlı Kalesi nerede? Çandarlı Kalesi'ne nasıl gidilir?

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Kreş ve Çocuk Gündüz Bakımevi projesinde sona yaklaşıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'ya çok sayıda yeni kreş ve anaokulu kazandırılacağını belirtti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi İlçe U14 Erkek Atletizm Takımı, Sivas’ta düzenlenen U14 Takım Türkiye Şampiyonası finalinde adını zirveye yazdırdı. Karşıyaka’ya ‘Türkiye Şampiyonu’ olarak dönen takımı kutlayan Başkan Yıldız Ünsal “Muhteşem bir başarıya imza atan takımımızla gurur duyuyoruz” dedi.