• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.395 %4.39
  • ETHERIUM 3.501 %3.86
36°
21 saat önce SPOR

A Milli Kadın Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası play-off ilk turunda Ukrayna ile karşılaşacak.

21 saat önce İZMİR HABERLERİ

Gemi Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu, İzmir'de kullanılması öngörülen deniz taksilerinin körfezin şartlarına uyumlu, maksimum güvenlik ve konfor sunacak şekilde hayata geçirilmesinin gerektiğini belirtti.

21 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Buca ilçesinde dün gece saatlerinde güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde baba ve oğul olduğu belirtilen iki şahsın sokakta uyuyan bir köpeğe sopayla saldırıda bulunduğu görüldü.

21 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Efes Selçuk’ta muhtarlara yönelik yangın öncesi, yangın anı ve sonrasında atılması gereken adımlarla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

21 saat önce İZMİR HABERLERİ

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, mevsimin en sıcak günlerinde yüksek bir tempoyla sürdürülen sıcak asfalt yama çalışmalarını yerinde inceledi.

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

20 Temmuz Cumartesi günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

Eski adıyla Malkaça Pazarı olarak bilinen Malgaca Pazarı, bulunduğu bölgenin en eski alışveriş merkezlerinden biridir. Peki, Malgaca Pazarı nerede? Malgaca Pazarı'na nasıl gidilir?

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmirlilerin yaz sıcaklarında tatil rotası arayışı sürüyor. Birbirinden güzel koy ve plajlar tatil seçeneği olarak keşfedilmeyi bekliyor. Bu koylardan biri de efsanelere konu olan Gelinkaya Koyu. Peki Gelinkaya Koyu nerededir? Gelinkaya Koyu'na nasıl gidilir?

22 saat önce POLİTİKA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, ''verileri gizlediği, kararttığı ve kamu görevini kötüye kullandığı'' gerekçesiyle TÜİK yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

23 saat önce İZMİR HABERLERİ

ESHOT, 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacak olan KPSS sınavı sebebiyle bazı otobüs hatlarının sefer saatlerinde düzenlemeye gidileceğini açıkladı.