• DOLAR 34,05 %0.10
  • EURO 38,17 %0.16
  • STERLIN 45,17 %0.16
  • ALTIN 2.763,31 %0.13
  • BİST100 9.738 %1.81
  • BITCOIN 60.300 %-4.13
  • ETHERIUM 2.485 %-7.34
28°
1 ay önce GÜNCEL

Yerel seçimlerden zaferle çıkan CHP'nin oy oranı artmaya devam ediyor. Son yapılan seçim anketinde CHP ile AKP'nin arasındaki farkın açıldığı gözlendi.

1 ay önce DENİZLİ

Denizlili iş adamı tatil için gittiği Kuşadası'nda yüzdüğü sırada kalp krizi geçirmişti. Hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan iş adamından acı haber geldi.

1 ay önce EKONOMİ

Kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı, küresel yazılım sorununun kripto para ağlarını etkilememesi üzerine 67 bin doların üzerine çıktı.

1 ay önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bağlar İlçe Başkanı Erdil Baydemir, partisi tarafından düzenlenen Eğitim Maratonu’nu değerlendirdi. Baydemir, liyakatsiz atamalarla eğitim sisteminin niteliğinin düşürüldüğünü dile getirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Afyonkarahisar'da bir otomobilde tarihi eser niteliği taşıdığı sanılan 95 sikke bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de ekşi tadıyla çok sevilen koruk (olgunlaşmamış üzüm) birçok sağlıklı, ferahlatıcı tarifle tüketilebilmektedir. İşte, en serinletici 3 koruk suyu tarifi

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de otobüsle toplu ulaşımı sağlayan ESHOT yeni bir hattın müjdesini verdi. Yeni hat Kemalpaşa'da hizmet verecek.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli’de uygulama noktasında durdurulan tırda, çok sayıda kaçak tütün ürünü ele geçirildi. Tütün ürünleri ile birlikte yakalanan 1 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi, birlik, bereket ve paylaşma ayı Muharrem ayında dört farklı noktada 4 bin kişilik aşure dağıttı. Başkan İrfan Önal, aşure dağıtım noktalarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, dualar eşliğinde karılan aşureyi ilçe sakinlerine ikram etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ege Bölgesi'nde sıcak yaz aylarında serinlemek için tercih edilen koruk suyunu dondurmaya dönüştüren Ayhan dede, İzmir'in Tire ilçesinde 56 yıldır mevsim meyvelerinden dondurma yapıyor.