• DOLAR 33,99 %0.27
  • EURO 38,06 %0.63
  • STERLIN 44,95 %0.63
  • ALTIN 2.739,33 %1.18
  • BİST100 9.668 %-2.55
  • BITCOIN 63.910 %-0.14
  • ETHERIUM 2.757 %-0.29
34°
1 ay önce MANİSA

Manisa'da Jandarma ekipleri tarafından şüpheli bir şahsın evinde yapılan aramada 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, çok sayıda fişek ele geçirildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Muharrem Ayı'nda toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Bornova Belediyesi, her yıl düzenlediği Geleneksel Aşure Etkinliklerini bu yıl da sürdürdü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 23 Temmuz Salı günü için Buca'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Buca'da elektrikler ne zaman gelecek?

1 ay önce GÜNCEL

E-ticaret Kanunu değişiyor. E-ticaret platformlarına ihracata katkı karşılığı “lisans bedeli” desteği sağlanacak. Bu platformların ödeyeceği lisans bedeli altıda bire kadar düşebilecek.

1 ay önce DENİZLİ

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) desteğiyle Çal Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Çal Bağ Yolu Kültür Rotası" projesi tamamlandı.

1 ay önce GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkoçelik-28 operasyonları kapsamında uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan 59 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yaptıkları çalışmayla 30 bin adet mevsim çiçeğini yol kenarlarındaki kaldırımlara ve parklara dikti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı Mehmet İşler, turizmde boşluğun nedeninin büyük ölçüde kayıt dışı konutlar, ikinci evler ve rezidanslar da konaklamalar olduğunu savundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Mordoğan Ayıbalığı Mevkii’ndeki kaçak iskeleyi yıkmak için gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, işletme sahibinin sorun çıkarması üzerine yıkımı gerçekleştiremedi.

1 ay önce SPOR

TFF'den peş peşe yeni hamleler gelmeye devam ediyor. Yabancı kuralını değiştirip mevcut sayıyı 14'e yükselten TFF, geçtiğimiz yıllarda Türk futboluna dahil olan 'mavi kart' ayrılacağını tamamen kaldırıyor.