• DOLAR 33,99 %0.27
  • EURO 38,06 %0.63
  • STERLIN 44,95 %0.63
  • ALTIN 2.739,33 %1.18
  • BİST100 9.668 %-2.55
  • BITCOIN 63.900 %0.15
  • ETHERIUM 2.757 %-1.18
33°
1 ay önce DENİZLİ

Memnuniyet araştırmasında 11 sırada birden düşerek 81. sıraya gerileyen Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), eksik yönlerini tespit edebilmek için ödüllü anket düzenledi. Mesaj göndererek öğrencilerden kullanmalarını isteyen PAÜ yönetiminin, ankete katılanlara çekilişle ödül verileceğini duyurması tepki topladı.

1 ay önce GÜNCEL

Türk vatandaşlığı almak için yeni dönem başladı. Emniyet ve MİT’in onay vermediği, Interpol’ün de ‘temiz’ demediği yabancılara vatandaşlık verilmeyecek.

1 ay önce SPOR

Bornova 1877 Spor Kulübü, 23 yaşındaki kanat oyuncusu Mustafa Çalışkan ile anlaşmaya vardı. Çalışkan, yeşil-siyahlı formayı giyecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde otomobilin motor kısmına girip sıkışan yavru kedi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bulunan bir bina icradan satışa çıkıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde uzun süre yaşanan elektrik kesintilerine vatandaşların tepkisine neden oldu. Metin Oktay Mahallesi Muhtarı Şahin Demir, “20-30 yıl önceki eski altyapılarla mevcut duruma müdahale etmeye çalışıyorlar ama yetersiz. Büyük kaos yaşıyoruz şu anda" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediye Başkan Helil Kınay, "seçim sürecinde yolsuzluk yaptığı" iddialarına ilişkin, "haberleri yapan ve yaptıranlar ile ilgili yasal süreçleri başlattığını, yargı önünde sonuna kadar hesap soracağını" belirtti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, belediyede yürütülen hizmetleri ve belediyenin güncel durumunu anlattı. Türkmen, belediye hizmetlerini vatandaşın ayağına götürdüklerini ve götürmeye devam edeceklerini belirtti.

1 ay önce GÜNCEL

Sıcakların etkisini artırdığı bugünlerde İstanbul’da barajların doluluk oranı yüzde 61.03 olarak ölçüldü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Sadece doğa ve siz... Kısacası tatil anlayışının en özgür hali olan kamp, kısıtlı bütçeyle uzun ve eğlenceli vakitler geçirmenize olanak sağlar. Peki İzmir'de kamp yapılacak yerler nereler? İşte, İzmir'de ücretsiz 5 kamp yeri