• DOLAR 33,07 %-0.02
  • EURO 35,78 %-0.09
  • ALTIN 2.537,66 %0.07
  • BİST100 10.692 %-0.39
  • BITCOIN 65.700 %-3.1
  • ETHERIUM 3.331 %0.94
37°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmirli avukat Esin Doğan Metin, Bolu Belediye Başkanı Özcan'ın Kılıçdaoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle disipline sevk edilmesi için dilekçe verdi.

1 hafta önce AYDIN

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde belediye personeli olarak çalışan Oktay Yılmaz, evinin deposunda ölü bulundu. 53 yaşındaki adamın ölümü hakkında soruşturma sürüyor.

1 hafta önce DENİZLİ

Memnuniyet araştırmasında 11 sırada birden düşerek 81. sıraya gerileyen Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), eksik yönlerini tespit edebilmek için ödüllü anket düzenledi. Mesaj göndererek öğrencilerden kullanmalarını isteyen PAÜ yönetiminin, ankete katılanlara çekilişle ödül verileceğini duyurması tepki topladı.

1 hafta önce GÜNCEL

Türk vatandaşlığı almak için yeni dönem başladı. Emniyet ve MİT’in onay vermediği, Interpol’ün de ‘temiz’ demediği yabancılara vatandaşlık verilmeyecek.

1 hafta önce SPOR

Bornova 1877 Spor Kulübü, 23 yaşındaki kanat oyuncusu Mustafa Çalışkan ile anlaşmaya vardı. Çalışkan, yeşil-siyahlı formayı giyecek.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde otomobilin motor kısmına girip sıkışan yavru kedi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bulunan bir bina icradan satışa çıkıyor.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde uzun süre yaşanan elektrik kesintilerine vatandaşların tepkisine neden oldu. Metin Oktay Mahallesi Muhtarı Şahin Demir, “20-30 yıl önceki eski altyapılarla mevcut duruma müdahale etmeye çalışıyorlar ama yetersiz. Büyük kaos yaşıyoruz şu anda" dedi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediye Başkan Helil Kınay, "seçim sürecinde yolsuzluk yaptığı" iddialarına ilişkin, "haberleri yapan ve yaptıranlar ile ilgili yasal süreçleri başlattığını, yargı önünde sonuna kadar hesap soracağını" belirtti.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, belediyede yürütülen hizmetleri ve belediyenin güncel durumunu anlattı. Türkmen, belediye hizmetlerini vatandaşın ayağına götürdüklerini ve götürmeye devam edeceklerini belirtti.