• DOLAR 34,05 %-0.05
  • EURO 37,74 %-0.01
  • STERLIN 44,91 %-0.01
  • ALTIN 2.762,99 %0.03
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 59.333 %-0.28
  • ETHERIUM 2.528 %-0.71
33°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Prof. Dr. Hasan Yıldırım, sosyal medyada gördüğü ve farklı tür olduğunu düşündüğü bitkinin izini sürüp Türkçe "Muğla emceği" adıyla bilim dünyasına kazandırdı.

1 ay önce SPOR

Göztepe taraftarı, geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansla takıma büyük katkı yapan kaleci Mateusz Lis’i yeniden takımda görmek istiyor.

1 ay önce BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi NE10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Merkezi’nde çocuklar, robotik kodlama eğitimi alıyor. Programın sonunda Balıkesirli çocuklar kodlamayı öğrenmiş olacak.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, son günlerde ithal edilen ve kesime sevk edilen bazı hayvanların hastalıklı olduğuna dair ciddi iddialar bulunduğunu belirtti

1 ay önce MANİSA

Yunusemre Belediyesi’nin Yuntdağı Sanat Etkinlikleri başladı. İlk olarak Recepli ve Karakoca Mahalleleri’nde start alan etkinlikler, kırsal mahallelerde yaz sezonu boyunca devam edecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmirli avukat Esin Doğan Metin, Bolu Belediye Başkanı Özcan'ın Kılıçdaoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle disipline sevk edilmesi için dilekçe verdi.

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde belediye personeli olarak çalışan Oktay Yılmaz, evinin deposunda ölü bulundu. 53 yaşındaki adamın ölümü hakkında soruşturma sürüyor.

1 ay önce DENİZLİ

Memnuniyet araştırmasında 11 sırada birden düşerek 81. sıraya gerileyen Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), eksik yönlerini tespit edebilmek için ödüllü anket düzenledi. Mesaj göndererek öğrencilerden kullanmalarını isteyen PAÜ yönetiminin, ankete katılanlara çekilişle ödül verileceğini duyurması tepki topladı.

1 ay önce GÜNCEL

Türk vatandaşlığı almak için yeni dönem başladı. Emniyet ve MİT’in onay vermediği, Interpol’ün de ‘temiz’ demediği yabancılara vatandaşlık verilmeyecek.

1 ay önce SPOR

Bornova 1877 Spor Kulübü, 23 yaşındaki kanat oyuncusu Mustafa Çalışkan ile anlaşmaya vardı. Çalışkan, yeşil-siyahlı formayı giyecek.