• DOLAR 33,09 %0.04
  • EURO 35,81 %-0.01
  • ALTIN 2.548,61 %0.50
  • BİST100 10.686 %-0.45
  • BITCOIN 67.199 %-2.5
  • ETHERIUM 3.355 %0.27
39°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Konu sağlık olduğunda, hastanelere ulaşım kritik bir rol oynuyor. Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi, İzmir'de vatandaşların sıklıkla başvurduğu bir sağlık kuruluşu olarak göze çarpıyor. Peki Türkan Özilhan Devlet Hastanesi nerede? Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'ne nasıl gidilir?

1 hafta önce MUĞLA

ADM Elektrik, 24 Temmuz Salı günü Muğla'nın 4 ilçesinde elektriklerin kesileceğini duyurdu. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 hafta önce MUĞLA

Muğla'nın Datça ilçesinde yaklaşık 12 bin dekar alanda bulunan 250 bin ağaçta badem hasadına havalar sıcak gittiği için erken başlandı.

1 hafta önce MUĞLA

Emerald Sakara ve Norwegian Getaway isimli iki kruvaziyer, Bodrum Cruise Port Limanı'na yanaştırıldı. Birçok turist Bodrum'u gezme ve görme imkanı yakaladı.

1 hafta önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

1 hafta önce MANİSA

Manisalı vatandaşların özlemle açılmasını beklediği Süreyya Tabiat Parkı, kente yeni bir nefes alma noktası olarak hizmet vermeye başladı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediyesi, mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıklardan dolayı, sahada görev yapan personellerin çalışma saatinde değişiklik yaptı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi’nin Sancar Maruflu Bilim Merkezi’ne düzenlediği ‘Bilim Gezisi’nde çocukları yalnız bırakmayan Başkan Mutlu, “İstedik ki her mahallemizden çocuklar belediyemizin özellikle çocuklara yönelik olan bu güzel merkezinden yararlansın. Konak’ımızdaki her çocuğun bu hizmetlere ulaşabilir olmasını önemsiyoruz” dedi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir barajlarındaki mevcut su seviyeleri kullanım alanlarına bağlı olarak hayati denilebilecek öneme sahiptir. İşte İZSU'nun açıkladığı verilere göre, 23 Temmuz 2024 İzmir barajları doluluk oranları...

1 hafta önce YAŞAM

2012 yılında İzel tarafından çıkarılan 'Düşer O' parçası son dönemlerde sosyal medyada sıkça duyulmaya başlamıştı. Peki İzel-Düşer O şarkısının sözleri nelerdir? İşte İzel-Düşer O şarkısının sözleri...