• DOLAR 33,02 %0.21
  • EURO 35,79 %0.05
  • ALTIN 2.539,64 %0.42
  • BİST100 10.831 %-0.56
  • BITCOIN 69.600 %2.58
  • ETHERIUM 3.371 %3
37°
4 gün önce GÜNCEL

Bağcılar'da bir şahıs, tartıştığı cami imamını okla vurdu. Omzuna saplanan okla yaralanan imam hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

4 gün önce POLİTİKA

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir partiden istifa ettiğini bildirdi. Özdemir istifasına ilişkin açıklamasında “Siyasi hayatımın başlangıç noktası ve inandığım değerler uğruna büyük mücadele verdiğim İYİ Parti’den, gönül bağımı kopardığım için ayrılmış bulunmaktayım” ifadesini kullandı.

4 gün önce SPOR

Trendyol 1. Lig'de fikstür belirlendi. Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen fikstür çekimine birçok kulüp başkanı katıldı.

4 gün önce GÜNCEL

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nde (UKOME) bugün alınan kararla, şehir içi toplu ulaşıma zam yapıldı.

4 gün önce AYDIN

Kuşadası Belediyesi tarafından yerel tarımsal üretimi geliştirmek amacıyla yaşama geçirilen Adabahçe’den elde edilen mevsimlik meyveler ve sebzeler Halk Ada Market’te Kuşadası halkına sunuluyor.

4 gün önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Hava Tahmin Uzmanı Cengiz Çelik, aşırı sıcakların azalacağını belirterek, "Cuma ve cumartesi günü 4-5 derecelik soğuma bekliyoruz" dedi.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de birçok plaj ve koy yaz mevsiminin kavurucu sıcaklarında kurtarıcı rol oynuyor. Bu plajlardan biri de merkezi konumuyla ve mavi bayrakla tescillenmiş zenginliğiyle 2. Liman Halk Plajı. Peki 2. Liman Halk Plajı nerededir? 2. Liman Halk Plajı'na nasıl gidilir?

5 gün önce MUĞLA

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, 27’nci Tarım, Çevre ve Turizm Festivali kapsamında çevre temizliği yapıldı. Vatandaşların piknik yaptığı alanlar temizlendi.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 25 Temmuz Perşembe günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı (İKSEV) tarafından düzenlenen 37. Uluslararası İzmir Festivali, kapanışını Fazıl Say ve Şef Nil Venditti yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası (AASSO) konseriyle yapacak.