• DOLAR 33,02 %0.21
  • EURO 35,86 %0.27
  • ALTIN 2.538,79 %0.39
  • BİST100 10.848 %-0.40
  • BITCOIN 69.500 %3.18
  • ETHERIUM 3.362 %4.59
34°
4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 25 Temmuz Perşembe günü için Seferihisar'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Seferihisar'da elektrikler ne zaman gelecek?

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Bornova’da her Muharrem Ayı'nda düzenlenen Geleneksel Aşure Günü Etkinliği, bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleşti.

4 gün önce SPOR

Galatasaray'ın, Kopenhag'ın genç sağ bek oyuncusu Elia Jelert için yaptığı teklif kabul edildi.

4 gün önce GÜNCEL

Motorin grubuna gelen 1 lira 47 kuruşluk indirim gece yarısı pompaya yansıdı. Peki İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 25 Temmuz Perşembe günü için Buca'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Buca'da elektrikler ne zaman gelecek?

4 gün önce AYDIN

Kuşadası’nda iki grup arasında kavga çıktı, polis ekipleri kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Taraflar, polislerin müdahalesine rağmen birbirlerine saldırmayı sürdürdü.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Selçuk'ta yapılan koordinasyon toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye borçlarının tahsiliyle ile ilgili sözlerini değerlendiren Başkan Tugay,

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye Alzheimer Derneği (TAD) İzmir Şube Başkanı Prof. Dr. Sevnaz Şahin, Alzheimer hastalığıyla mücadelede erken tanının önemini işaret etti.

4 gün önce DÜNYA

ABD'de her yıl "Dünyanın En Çirkin Köpeği"ni belirlemek üzere düzenlenen yarışmada bu yılda en çirkin köpek belli oldu. İşte birinci olan 8 yaşındaki Pekinli Wild Thang'ın görüntüsü...

4 gün önce POLİTİKA

TBMM Genel Kurulu'nda, vergi kanun teklifinin görüşmelerinde ikinci kez gerginlik yaşandı.