• DOLAR 32,99 %0.05
  • EURO 35,89 %0.19
  • ALTIN 2.530,41 %0.05
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.850 %-1.31
  • ETHERIUM 3.260 %-0.7
32°
3 gün önce GÜNCEL

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir aydır kayıp olan 87 yaşındaki Alzheimer hastası kadını arama çalışmaları sırasında çürümüş ceset bulundu.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi’nin tekvando sporcuları, branşlarında İzmir’in en çok madalya alan sporcuları oldu.

3 gün önce GÜNCEL

Fransız ve Alman büyükelçiliklerine bağlı yabancı okullar, yeni eğitim öğretim yılında Türk öğrencileri kabul etmeyecek.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye kapısında belediye çalışanları ve güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı.

3 gün önce SPOR

Kadrosunu Djalma Silva, Isaac Solet, Nazım Sangare, Koray Günter, Ekrem Kılıçarslan ve Novatus Dismas Miroshi ile güçlendiren Göztepe'nin, kısa bir süre içerisinde Japon orta saha oyuncusu Kuyru Matsuki ile Brezilyalı golcü Juan Silva'yı da açıklaması bekleniyor.

3 gün önce AYDIN

Kesinleşmiş hapis cezaları bulunan şahıslar Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yakalandı. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 gün önce SPOR

Karşıyaka SK, dün kadrosuna kattığı Gencer Cansev'i, taraftarların itirazları ve tepkileri üzerine bugün takımdan gönderdi.

3 gün önce EKONOMİ

Vatandaşlar yükselen enflasyonla birlikte paralarının alım gücünü kaybetmemesi için faize yöneliyor. Anaparanın mevduat seçenekleriyle ne kadar getiri sağlayacağı ise merak ediliyor. Peki 500 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar? Hangi banka ne kadar faiz veriyor?

3 gün önce İZMİR ESHOT SAATLERİ

İzmir ESHOT'un 442 numaralı otobüsü Atatürk Mahallesi-Bostanlı İskele arasında sefer yapıyor. Peki 442 numaralı otobüs hangi saatlerde kalkıyor? Hangi duraklardan geçiyor?

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Çeşme ilçesinde zabıta müdürlüğü ekipleri denetim yaptı. Denetimlerde çadır kuranlara ve karavanla tatil yapanlara ceza kesildi. Başkan Lal Denizli, sosyal medya hesabından konuya ilişkin uyarı yayınladı.