• DOLAR 34,05 %0.14
  • EURO 38,16 %0.17
  • STERLIN 45,35 %0.17
  • ALTIN 2.758,32 %-0.05
  • BİST100 9.738 %1.81
  • BITCOIN 59.702 %-5.23
  • ETHERIUM 2.451 %-8.82
24°
1 ay önce MANİSA

Manisa'da husumetli bir grup, İsmail Sönmez'e evinin önünde araçla çarpıp bıçakla saldırarak ölümüne neden oldu. Polis, olayla ilgili şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli ilçelerinde 26 Temmuz Perşembe günü elektrik kesintisi olacak mahalleler ve sokaklar ADM elektrik tarafından açıkladı. İşte Denizli mahalle ve sokaklarında elektriğin geleceği saatler…

1 ay önce POLİTİKA

TBMM’ye 26-29 Temmuz günleri arasında görevliler dışında ziyaretçi girişi yapılamayacak. CHP kaynakları; bu hafta sonu Meclis Genel Kurulu'nda sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifinin görüşüleceği, kararın da bu nedenle alındığı belirtiliyor.

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Ekmek projesi başlıyor. Pilot bölge olarak Yunusemre’de başlayacak olan proje ilerleyen zamanlarda 17 ilçeye yayılacak.

1 ay önce SPOR

Aliağa Petkimspor’un altyapı patentli oyuncusu Yiğit Gökay Kaba, 2024 Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası için U18 Genç Erkek Milli Takımı’na davet edildi.

1 ay önce POLİTİKA

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi, MGK'nın ardından yapılan yazılı açıklamada 9 maddelik bildiriye yer verildi

1 ay önce GÜNCEL

İstanbul'da gece yarısı beklenen kuvvetli yağışla nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapılacak uçuşların yüzde 5'inin iptal edileceği açıklandı. İşte havalimanındaki uçuşları sorgulama ekranı...

1 ay önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına tepki gösterdi. Özel, "Bunun tek amacı var, belediye başkanlarımızın elini kolunu bağlamak, hizmeti aksatmak, bunun üzerinden ucuz siyaset yapmak" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZBAN, tarafından yapılan duyuruda, 25 Temmuz Perşembe ve 26 Temmuz Cuma günleri saat 22.00'den son sefere kadar Çiğli – Turan arası tek hat işletim yapılacağı bildirildi. Bu sebeple belirtilen tarihlerdeki seferlerde gecikme ve kısmi iptaller yaşanabilir.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de, yağmurda oluşan su birikintisinde 2 kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Uğur Yüksel'in de aralarında olduğu 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı.