• DOLAR 34,05 %0.14
  • EURO 38,14 %0.13
  • STERLIN 45,26 %0.13
  • ALTIN 2.747,94 %-0.43
  • BİST100 9.765 %0.16
  • BITCOIN 59.794 %-4.79
  • ETHERIUM 2.494 %-6.49
31°
1 ay önce GÜNCEL

Market zinciri BİM, yeni kataloğunu açıkladı. BİM'e 2 Ağustos Cuma gününden itibaren erişte ve makarna kesme makinesi geliyor. BİM 2 Ağustos Cuma kataloğu...

1 ay önce GÜNCEL

Konya'da 1200'lü yıllarda Raziye Hatun Hanı'na gelen misafirlere ikram edilen etliekmek 800 yıldır yöresel lezzet olarak tüketilmeye devam ediyor. Et, domates, biber ve soğandan oluşan etli ekmek, vazgeçilmez lezzet olarak tüketiliyor.

1 ay önce GÜNCEL

Moskova'da bombalı saldırı düzenledikten sonra Türkiye'ye kaçan Rus terörist, Türk makamları tarafından yürütülen sorgu faaliyetlerinin ardından Rusya'ya gönderildi.

1 ay önce GÜNCEL

Artvin'in Arhavi ilçesi açıklarında sabah saatlerinde balıkçılar tarafından cesedi bulunan kişinin eski AKP Fındıklı İlçe Başkanı Toraman'ın oğlu olduğu ortaya çıktı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, Bornova Kent Konseyi’nin kurulması yolunda İzmir’deki Kent Konseyi Başkanlarını bir araya getirdi. Yerel demokrasi ve katılımın güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalıştay sayesinde Bornova Kent Konseyi’nin güçlü ve etkin bir yapıya kavuşturulması hedefleniyor.

1 ay önce GÜNCEL

Şarj edilebilir hibrit otomobillere uygulanan ÖTV oranlarında indirim yapıldı. İndirim, 70 kilometre üzeri menzile sahip araçları kapsıyor. Peki, hangi araçlar ÖTV indirimi alacak?

1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde çocukların havuz kavgasına ailelerin de dahil olması sonucu kan aktı. Kavgada bıçaklanan 1 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce SPOR

Olimpiyatlara kısa bir süre kala Filenin Sultanları'nın kadrosunda yaşanan değişiklik dikkatleri çekti. 2024 Paris Olimpiyatları için açıklanan 12+1 kişilik kadrosunda Tuğba Şenoğlu'nun yerine İlkin Aydın yer aldı.

1 ay önce GÜNCEL

Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerinin yasal çerçevesini oluşturan yasal düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kamuda birden fazla maaş uygulamasına son verilecek ve kamu görevlileri sadece bir görevi için maaş alacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli 41 ilde "çevrim içi çocuk müstehcenliği, yasa dışı bahis ve kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme" suçlarına yönelik düzenlenen "Siberağ-2" operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını bildirdi.