Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü dün 79 çocuğa sünnet şöleni düzenledi. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in de şahsi olarak destek verdiği sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Şölen, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü binası önünde kortej ile başlarken, Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir de bir sünnet çocuğunu makam arabasına aldı. Onlarca aracın katıldığı kortej turunun ardından son buldu. Çeşitli ikramların ve etkinliklerin de olduğu sünnet şöleninde çocukların sünnet kıyafetlerinden, ulaşımına kadar her şey ücretsiz olarak karşılandı. Oyunların oynandığı gösterilerin de düzenlendiği sünnet şöleninde çocuklara hediyeler de dağıtıldı.

Bizler çocuklarımız için varız

Gerçekleşen şölende çocuklar doyasıya eğlenirken aileler ise gerçekleşen etkinlik nedeniyle CHP Torbalı İlçe Örgütü’ne şahsi olarak destek sağlayan Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’e teşekkür etti. Sünnet şöleninde ilk sözü alan CHP Torbalı İlçe Başkanı Şengül Babacan, yaptığı açıklamada “Değerli vatandaşlarımız hepiniz sünnet şölenimize hoş geldiniz. Ekonomik krizin vatandaşın belini büktüğü bugünlerde biz de ailelerimize destek olmak istedik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için her şeyi yapacağız. Bizler onlar için varız. Ayrıca sünnet şölenimizin düzenlenmesinde emeği geçen, destek olan, gençlik kollarımızdan kadın kollarımıza kadar herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bu bir dayanışma etkinliğidir

Gerçekleşen sünnet şöleninde söz alan Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir ise yaptığı konuşmada “Çok değerli ailelerimiz, bugün burada çocuklarımızın delikanlılığa geçişlerinin ilk aşaması olan toplu sünnet töreninde bir araya gelmiş bulunuyoruz. Eminim pek çok anne- babalarımız, anneannelerimiz, babaannelerimiz, dedelerimiz bugünün nasıl gelip çattığına şaşırıyordur. Daha dün bebekliğini hatırladığımız çocuklarımızın bu ortak coşkusunu görmek bizler için de çok büyük bir mutluluk sebebidir. Bu mutlu güne vesile olan Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanımız Şengül Babacan başta olmak üzere emeği geçen herkese kadın kollarına, gençlik kollarına, ana kademe yöneticilerine meclis üyelerine herkese çok teşekkür ediyorum. Bu etkinlik sadece basit bir sünnet şöleni değil, bu bir dayanışma şölenidir. Dili, dini, ırkı ne olursa olsun herkesin kardeş olduğu hep birlikte güldüğü, hep birlikte ağladığı bu Torbalı’da bugün de sünnet şölenimizde hep birlikte gülmeye devam ediyoruz. Hep birlikte gülmenin ve hep birlikte paylaşmanın değerini bilenlerin çocuklarımıza bıraktığı güzel bir hatıra. Dilerim ki, bu hatıraları, dayanışmayı, birlik ve beraberliği çoğalttığımız günler daim olsun. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyor, tüm çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bülten