• DOLAR 34,16 %0.27
  • EURO 38,06 %-0.13
  • STERLIN 45,18 %-0.13
  • ALTIN 2.757,90 %0.55
  • BİST100 9.757 %0.00
  • BITCOIN 59.392 %-0.98
  • ETHERIUM 2.523 %1.99
28°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de birkaç gündür etkili olan serin hava yerini yeniden sıcaklara bırakıyor. İzmir'de sıcaklıklar yeniden artışa geçiyor.

1 ay önce GÜNCEL

İkinci el otomobil satışı, 5 yılın dip seviyesine indi. Sıfır otomobillerdeki kampanyalı satışlar, krediye erişimin olmadığı ikinci el otomobil pazarını daralttı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in en güzel sahillerinden birisi de uçsuz bucaksız kumsalı ile Özdere'dedir. Özdere Sevgi Plajı; deniz, kum, güneş üçlüsünü ücretsiz şekilde tadabileceğiniz yerlerden biridir. Peki, Özdere Sevgi Plajı nerede? Özdere Sevgi Plajı'na nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi tarafından, ilçenin vitrini konumundaki Karşıyaka Çarşısı’nda düzenlenen ‘El Emeği Gece Pazarı’ büyük ilgi gördü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü İzmir'deki tabiat parklarını ve giriş ücretlerini duyurdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de babasından öğrendiği perküsyon (vurmalı çalgı) işini daha da geliştirmek için konservatuvar okuyan ve atölyesini kuran 31 yaşındaki Sergen Gügük, dünyaca ünlü müzisyenlere özel enstrümanlar üretiyor.

1 ay önce MAGAZİN

Şubat ayında kendisinden 12 yaş küçük Murat Özdemir ile nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in mutsuz olduğu içim boşanma kararı aldığı konuşulurken beklenen yalanlama geldi. Gündeş, nikahtan sonra eşiyle ilk kez bir fotoğrafını paylaşarak "İyi ki" notunu düştü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir'in kuzey kısmının en büyük sağlık kuruluşlarından biri olarak öne çıkıyor. Peki, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede? Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nasıl gidilir?

1 ay önce TEKNOLOJİ

Teknoloji severleri yakından ilgilendiren bir haberimiz var. Elon Musk, Tesla telefonlarını tanıttı. Peki, Tesla telefonun özellikleri neler?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmirliler artan trafik yükü ve araç yoğunluğu ile birlikte büyük bir park problemi yaşıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait İZELMAN Otoparkları ise park konusunda önemli alternatiflerden oluyor. Peki Alsancak Punta Katlı Otoparkı nerededir? Alsancak Punta Katlı Otoparkı ücretleri 2024