• DOLAR 32,99 %0.05
  • EURO 35,89 %0.19
  • ALTIN 2.530,41 %0.05
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.850 %-1.31
  • ETHERIUM 3.260 %-0.7
32°
10 saat önce AYDIN

Aydın’da felsefenin doğduğu yer olarak kabul edilen Milet Antik Kenti’nin eteklerinde bulunan İlyas Bey Külliyesi, keşfedilmek için ziyaretçilerini bekliyor.

10 saat önce YAŞAM

Türkçe rap müziğin iki sevilen ismi Murda ve Uzi, Sevgi adlı parçada buluştu. Parça yayınlanmasının ardından, müzik platformlarında ilgi odağı oldu. Murda & Uzi - Sevgi şarkı sözleri...

10 saat önce İZMİR HABERLERİ

İstanbul’dan köy yaşantısına geçen başarılı sinemacı, beyaz perdeyi bu defa da yaşadığı köye taşıdı. Urla İlçesine bağlı Barbaros Köyü’nde yaşayan Çayan Bilgin, Barbaros Sinema Kulübü'ndeki arkadaşlarıyla birlikte köye bir açık hava sineması kurdu.

10 saat önce İZMİR HABERLERİ

Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir'in en çok tercih edilen hastanelerinden biri. Karabağlar ilçesinde bulunan hastanedeki bölüm çeşitliliği, vatandaşların hastaneyi sıklıkla tercih etmesine sebep olmaktadır. Peki, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nasıl gidilir?

10 saat önce GÜNCEL

Çılgın Sayısal Loto çekilişinde 6 şanslı numarayı bilen bir vatandaş, Türkiye şans oyunları tarihindeki en büyük ikramiye tutarı olan 460.913.735,15 TL'yi kazanarak tarihe geçti.

11 saat önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi, çağrı merkezinin hizmet kalitesini artırmak için personellerine Etkili İletişim Eğitimi düzenledi. Personellere verilen eğitim 2 gün sürdü.

11 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de bir balık restoranı, kentte "gevrek" olarak tabir edilen simitten esinlenip levrek balığını kullanarak oluşturduğu lezzetle müşterilerine farklı bir tat sunuyor.

11 saat önce İZMİR HABERLERİ

Hayvan Hakları Yasası’nda yapılmak istenen değişiklik, komisyondan geçerek TBMM'ye sevk edildi. Bunun üzerine İzmir Yaşam Hakkı Savuncuları, AKP İl Başkanlığı önünde eylem gerçekleştirdi.

11 saat önce GÜNCEL

İstanbul Esenler'de özel bir hastanede yangın çıktı. Söndürülen yangında yoğun bakım servisindeki hastalar ambulansla çevre hastanelere sevk edildi.

11 saat önce SPOR

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekibi Real Madrid'in, milli oyuncu Arda Güler'i başka bir takıma kiralamayı düşünmediği iddia edildi.