• DOLAR 34,05 %-0.05
  • EURO 37,74 %-0.01
  • STERLIN 44,91 %-0.01
  • ALTIN 2.762,99 %0.03
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 59.333 %-0.28
  • ETHERIUM 2.528 %-0.71
33°
1 ay önce BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, hafta sonları yaya güvenliği nedeniyle kapattığı Milli Kuvvetler Caddesi’ne sahne kurdu. Vatandaşlar yaz akşamlarını konserlerle değerlendiriyor.

1 ay önce GÜNCEL

"Turistik Diyarbakır Ekspresi"nin seferlerinin başlaması kentin turizmine ivme kazandırdı.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 2 kız çocuğu taciz eden şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs adli işlemler sonucunda tutuklandı.

1 ay önce SPOR

Yeni sezon hazırlıklarını Urla Adnan Süvari tesislerinde sürdüren Göztepe’de sıcak hava endişesi artıyor. Nitekim, Göz Göz, ilk üç haftada Türkiye’nin en sıcak bölgelerinde geçirecek. Federasyon da bu durumu göz önüne alarak ilk iki maçın saatini 21.45 olarak belirledi.

1 ay önce GÜNCEL

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Ar-Ge birimi KAMU-AR'ın açıkladığı açlık ve yoksulluk sınırı araştırmasına göre, temmuz ayında açlık sınırı bir önceki aya göre 202 lira daha artarak 20 bin 776 liraya, yoksulluk sınırı 62 bin 302 liraya yükseldi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 29 Temmuz Pazartesi günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce AYDIN

Aydın’da felsefenin doğduğu yer olarak kabul edilen Milet Antik Kenti’nin eteklerinde bulunan İlyas Bey Külliyesi, keşfedilmek için ziyaretçilerini bekliyor.

1 ay önce YAŞAM

Türkçe rap müziğin iki sevilen ismi Murda ve Uzi, Sevgi adlı parçada buluştu. Parça yayınlanmasının ardından, müzik platformlarında ilgi odağı oldu. Murda & Uzi - Sevgi şarkı sözleri...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İstanbul’dan köy yaşantısına geçen başarılı sinemacı, beyaz perdeyi bu defa da yaşadığı köye taşıdı. Urla İlçesine bağlı Barbaros Köyü’nde yaşayan Çayan Bilgin, Barbaros Sinema Kulübü'ndeki arkadaşlarıyla birlikte köye bir açık hava sineması kurdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir'in en çok tercih edilen hastanelerinden biri. Karabağlar ilçesinde bulunan hastanedeki bölüm çeşitliliği, vatandaşların hastaneyi sıklıkla tercih etmesine sebep olmaktadır. Peki, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nasıl gidilir?