• DOLAR 33,02 %0.21
  • EURO 35,86 %0.27
  • ALTIN 2.538,79 %0.39
  • BİST100 10.848 %-0.40
  • BITCOIN 69.500 %3.18
  • ETHERIUM 3.362 %4.59
34°
13 saat önce GÜNCEL

TBMM Genel Kurulu'nda, sokak hayvanlarına ilişkin düzenlemeler içeren 17 maddelik ‘Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmeleri usül tartışmalarıyla başladı.

14 saat önce GÜNCEL

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde annesini öldüren babasını tabancayla yaralayan genç, tekerlekli sandalye ile sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

14 saat önce DÜNYA

İsrail ve Lübnan arasındaki tansiyon yükseliyor. Son olarak Lübnan'daki Hizbullah'ın İsrail'e düzenlediği ve ölülerin olduğu saldırı sonrası İsrail'den savaş açıklaması geldi. Beyrut’a uçak seferleri durdu

14 saat önce EKONOMİ

TBMM Genel Kurulunda dün gece kabul edilen vergi paketine ilişkin Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Bakan Mehmet Şimşek'in yaptığı açıklamalara ekonomistlerden ve siyasilerden tepki geldi. Ekonomist Prof. Dr. Veysel Ulusoy, "Halka düşman bunlar" ifadesini kullandı.

15 saat önce BALIKESİR

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı hayvan hakları savunucularının düzenlediği Büyük Ankara Mitinginde konuştu. CHP’li Sarı sahneye “cinayet aleti” yazılı kürek ve şırınga ile çıktı.

15 saat önce İZMİR HABERLERİ

Hayvan hakları yasası hakkında Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, "İki cihan bir araya gelse Allah'ın verdiği canı bu hayvanlardan asla almayacağım. Bu yasanın sonuna kadar karşısındayım" dedi.

15 saat önce MAGAZİN

Safiye Soyman'ın MS hastalığıyla mücadele eden ve solunum yetmezliğine bağlı hayatını kaybeden oğlu Harun Akaröz son yolculuğuna uğurlandı.

16 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Menderes ilçesinde bir motosiklet ve 4 otomobilin karıştığı zincirleme kazada motosiklet sürücüsü öldü, 6 kişi de yaralandı.

16 saat önce POLİTİKA

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi. Kılıçdaroğlu, "Milletin boğazından elini çek, 5'li çetelerden 418 Milyar doları geri al!” dedi

16 saat önce İZMİR HABERLERİ

Yangın, saat 17.18 sıralarında Kavacık Mahallesi’nde meydana geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Karabağlar Kavacık Mahallesi'nde çıkan orman yangınına müdahale etti. Yangının söndürüldüğü, soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.