• DOLAR %
  • EURO %
  • STERLIN %
  • ALTIN %
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 59.244 %-1.75
  • ETHERIUM 2.482 %-3.58
29°
1 ay önce GÜNCEL

Market zinciri A101 Haftanın Yıldızları kataloğunu yayınladı. A101'de çok sayıda üründe indirim var. İndirimler 27 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

GDZ Elektrik, 29 Temmuz Pazartesi günü İzmir'in Bornova ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacağını açıkladı. Peki Bornova'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Yeşiller Partisi kurucularından Ayşe Tosuner "Biz hayvanseverler olarak birlik içinde, bu yasa teklifine karşı duracağız. Bu konuda taviz vermemiz mümkün değil. Hükümet bu kararlılığımızı görmeli ve yasayı geri çekmeli." dedi.

1 ay önce BALIKESİR

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Şahindere Kanyonu’nda mahsur kalan 10 kişi jandarma tarafından helikopterle kurtarıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova Arama Kurtarma Derneği (BORAK) yönetimi ile bir araya gelerek olası afetlerde ortak çalışmanın temellerini attı. Toplantıda, afet anında ve sonrasında yürütülecek çalışmaların önemine dikkat çekildi.

1 ay önce AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yolcu otobüsü ile yem yüklü kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 38 kişi yaralandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri sadece şehrin sokaklarını değil deniz yüzeyini de süpürüyor. Özel donanımlı üç deniz süpürgesi her gün İzmir Körfezi’nin kıyılarına vuran atıkları topluyor. İZSU Genel Müdürlüğü ise derelere kurduğu yüzen bariyerler sayesinde bir yılda 1500 ton atığın denize ulaşmasını engelledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, iklim kriziyle mücadele çalışmaları kapsamında karbon salımını önleyerek temiz enerji elde etmeyi sağlayan hibrit güneş ağacı projesini devreye aldı. Bostanlı’da oluşturulan İklim Nötr Noktası’nda elde edilen enerji sayesinde küçük elektrikli araçlar, bisikletler ve elektronik cihazlar şarj edilebiliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Seferihisar ilçesinde teknede meydana gelen patlamada 6 kişi yaralandı.

1 ay önce GÜNCEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, uyarılara ve bildirimlere karşın prim borçlarını ödemeyen belediyelerle ilgili icra yöntemine başvuracaklarını söyledi.