• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.700 %-0.17
  • ETHERIUM 2.499 %0.3
28°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Selçuk ilçesinde, arkadaşlarıyla bir kafede oturan vatandaşa yorgun mermi isabet etti. İbrahim Danışan isimli vatandaş, omzundan yaralandı.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli'nin Tavas ilçesinde yapılan kazlarda, 9 milyon yıl öncesine ait olduğu sanılan "kılıç dişli" kedi kafatası fosili bulundu.

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Germencik ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki Ebru Siner, devletten aldığı destekle kendi işini kurdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Sivas'ta düzenlenen Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonası'na katılan Bayraklı Belediyesi sporcuları, elde ettikleri başarılarla ilçenin gururu oldu

1 ay önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir’de; SGK’nın belediyelere yazı göndermesine ilişkin “Bir darbe girişimi ile karşı karşıyayız" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Westpark Outlet, İzmir'in en büyük alışveriş merkezlerinden biridir. İçinde İzmir'in tek akvaryumunu barındıran Westpark, 155 mağazayı ziyaretçilerle buluşturuyor. Peki, Westpark Outlet nerede? Westpark Outlet'e nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Konak ilçesinde aranması bulunan şüpheli, uygulama yapan polislerden kaçarken bir vatandaşın çelmesiyle yere düşürülerek yakalandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Tarihi yerleri, tertemiz koyları ve doğal zenginleriyle adeta İzmir’in saklı cennet yerlerinden biri olan Dikili, ziyaretçilerini huzurlu bir atmosferde ağırlıyor. İşte, Dikili hakkında bilinmesi gereken 5 madde…

1 ay önce DÜNYA

Haniye suikastine ilişkin açıklama yapan Hamaney, İsrail'e çok sert bir uyarı gönderdi.

1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

İzmir kültüründe oldukça önemli bir yere sahip olan yoğurtlu gopez yemeği özellikle İzmir’in Foça ilçesinde sıkça tüketilmektedir. İşte en lezzetli haliyle Foça usulü yoğurtlu gopez tarifi...