• DOLAR 34,09 %0.02
  • EURO 37,75 %0.21
  • STERLIN 44,83 %0.21
  • ALTIN 2.734,83 %-0.27
  • BİST100 9.833 %0.00
  • BITCOIN 57.539 %-1.08
  • ETHERIUM 2.455 %-0.16
22°
1 ay önce ÇEVRE

Muğla’nın Yatağan ilçesinde yapılmak istenen RES projesine karşı çıkan bölge halkı ÇED toplantısını yaptırmadı. Yatağan Yeşil Yaşam Derneği Başkanı Kazım Erol, "Halkın yaşam kaynaklarının olduğu yerlere, özel koruma alanlarına yapılan RES’e karşıyız" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Urla’daki yangını çıkartan 1 kişinin gözaltına alındığını ve yangının henüz kontrol altına alınmadığını aktaran İzmir Valisi Süleyman Elban, “Yangın, bir evde yapılan kaynak çalışmasından otluk alana sıçrıyor” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Sokak köpeklerinin katledilmesini öngören yasanın meclisten geçmesinin ardından hayvan hakları derneklerinin tepkileri sürüyor. Keçi Derneği Başkanı Burçe Orcan, bu fikrin kabul edilemez olduğunu savunuyor.

1 ay önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in logosunun değiştirildiğini açıkladı. TFF ayrıca Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayacak takım için yeni bir kupa tasarımının yapılacağını duyurdu

1 ay önce GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Genel Kurul’a hitap etmesi için TBMM'yi 15 Ağustos Perşembe günü olağanüstü toplantıya çağırdı.

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, yeni dönem belediye çalışma manifestosu ile ‘Manisa İçin’ kampanyasının tanıtımını gerçekleştirdi. Başkan Zeyrek, "Manisa için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi

1 ay önce AYDIN

Her geçen yıl sıcaklıkların arttığı Ege Bölgesi’nde bir çok tarım ürünü olumsuz etkileniyor. Kuru incirin geleceği alarm veriyor!

1 ay önce YAŞAM

Yaz tatilinde her yıl hüsrana uğruyorsanız sevdikleriniz ve aileniz için bu kez tatil planını yaparken burçlardan ilham alabilirsiniz. Hangi burcun hangi tatil aktivitesini seveceğini öğrenin ve tatile çıkmadan kendinize ve tatil arkadaşlarınıza tam uygun mekanları seçin…

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Urla ilçesinde çıkan orman yangını sebebiyle tedbir amaçlı, içerisinde 120 konutun bulunduğu iki site tahliye edildi. Tahliye edilen sitelerden birinin yöneticisi Cihangir Selen, “Çok ciddi bir duman riski var” dedi.

1 ay önce GÜNCEL

Denizli ilçelerinde 1 Ağustos Perşembe günü elektrik kesintisi olacak mahalleler ve sokaklar ADM elektrik tarafından açıklandı. İşte Denizli mahalle ve sokaklarında elektriğin geleceği saatler…