• DOLAR 33,99 %-0.24
  • EURO 37,65 %0.03
  • STERLIN 44,66 %0.03
  • ALTIN 2.731,96 %-0.37
  • BİST100 10.071 %2.42
  • BITCOIN 58.227 %-0.29
  • ETHERIUM 2.512 %1.54
33°
1 ay önce GÜNCEL

Salda Gölü'nü Koruma Derneği Başkanı Gazi Osman Şakar, göldeki asfalt tartışmalarına ilişkin; "Yolun gölden tarafından sellerle asfaltların göle gideceğini düşünüyoruz ve göle zarar vereceğinizi düşünüyoruz...Yetkililerden tam koruma istiyoruz" dedi.

1 ay önce AYDIN

Farklı illerden getirdikleri uyuşturucu maddeleri Aydın’ın Nazilli ilçesine taşıyan zehir tacirleri yakalandı. Şahıslar adli işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

1 ay önce AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçelerinde, denizde ve karada 20'si çocuk 105 düzensiz göçmen kurtarıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 1 Ağustos Perşembe günü İzmir'in Buca ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Buca'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce GÜNCEL

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme Azmak Koyu'nda gece yarısı iş makineleriyle yapılan bir çalışma dikkat çekti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Günün ilk ışıklarıyla birlikte gerçekleştirdiği saha ziyaretleriyle mesaiye başlayan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sıcak yaz günlerinde zor şartlarda görev yapan belediye çalışanlarına moral ve destek veriyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşlara hızlı ve nitelikli hizmet vermek amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'yle (İZSU) abonelik işlemleri veri paylaşım protokolü imzaladı

1 ay önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), mavi kart uygulamasına sahip oyuncuların sözleşme süresi boyunca yerli statüsünde oynamaya devam edeceklerini açıkladı.