• DOLAR 33,93 %-0.42
  • EURO 37,63 %-0.07
  • STERLIN 44,65 %-0.07
  • ALTIN 2.725,51 %-0.61
  • BİST100 10.061 %2.31
  • BITCOIN 58.441 %0.42
  • ETHERIUM 2.501 %2.02
31°
1 ay önce MUĞLA

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ve MUSKİ Genel Müdürü Yılmaz Şengül, Marmaris ilçesindeki sorunlu noktalarda incelemelerde bulundu. Yalancıboğaz ve Uzunyalı’da yaşanan problemlere dair değerlendirmeler yapıldı.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın gözde turizm merkezleri Bodrum ve Marmaris'te esnaf, turizm merkezlerindeki fiyatlarla ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımların gerçeği yansıtmadığını savundu.

1 ay önce SPOR

Karşıyaka, transfer döneminin açılmasıyla birlikte şu ana kadar 7 oyuncu transfer ederken, 14 oyuncu ile de yollarını ayırdı. Yeşil-kırmızılı yöneticilerin nokta atışı transferler yapmak için aceleci davranmayacakları öğrenildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi’nin BELGEM projesi, birçok öğrenciye başarıya ulaşma yolunda katkı sağlıyor. Ücretsiz olarak verilen eğitimleri alan öğrenciler, İzmir’de önemli okullara girmeye hak kazanıyor.

1 ay önce GÜNCEL

Adana'da makyaj sanatçısı olan 25 yaşındaki genç, 146 kilodan 72 kiloya düştü, bir dizi estetik operasyon da geçirerek adeta yeni birisi oldu. Bu değişim sonrasında pasaportunu yenilemek isteyince yetkililere kendini inandıramadı. Kumlutaş'ı polisler karakola götürdü, kimliğini ise DNA testiyle ispatlamak zorunda kaldı.

1 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig medya yayın haklarının imza töreni düzenledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZ-AFED (İzmir Afet Bilinci, Çevre ve İklim Farkındalığı Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Ertaş, İzmir'deki belediyelere çağrıda bulunarak, birlikte çalışarak şehrin afetlere karşı dirençli hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

1 ay önce GÜNCEL

Ankara’da evde rehin aldığı anneannesi Leyla Çetiner’i silahla vurarak öldüren eski bakanlardan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, sevk edildiği nöbetçi hâkimlikçe akıl hastanesine sevk edildi.

1 ay önce AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, düzenlenen konserlerle kent genelindeki vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

1 ay önce SPOR

Göztepe’nin 27 yaşındaki orta sahası Ramon-Pascal Lundqvist ile İsveç’in Göteborg takımının yakından ilgilendiği öğrenildi. Tarafların anlaşması durumunda bu transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor.