• DOLAR 33,92 %-0.49
  • EURO 37,60 %-0.19
  • STERLIN 44,65 %-0.19
  • ALTIN 2.727,36 %-0.54
  • BİST100 10.110 %2.82
  • BITCOIN 58.898 %0.68
  • ETHERIUM 2.525 %1.4
31°
1 ay önce SPOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup ederek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finale kaldı.

1 ay önce AYDIN

Aydın'daki Aphrodisias Antik Kenti'nde bulunan "kolosal Zeus başı"nın, Roma İmparatorluğu döneminin en iyi heykeltıraşlık örneklerinden biri olduğu belirtildi.

1 ay önce GÜNCEL

SGK, bir işçinin 1 gün dahi sigortasız çalıştırılması durumunda, en az 40 bin lira para cezası uygulanacağını bildirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ege Bölgesi’nin en kapsamlı göğüs hastalıkları hastanelerinden biridir. Peki, Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi nerede, nasıl gidilir?

1 ay önce DENİZLİ

Denizli'nin Tavas ilçesinde üç çocuk annesi kadının ölümüyle ilgili olarak kocasıyla birlikte 4 şüpheli gözaltına alındı. Kadını iple bağladıktan sonra kabloyla döverek işkence eden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralayan koca, tüm bu işkenceleri tek koluyla kendisinin yaptığını iddia etti.

1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

Yaz sıcaklarında ani gelen tatlı krizleri için muhteşem bir tarifimiz var. Hem uğraştırmayan hem hızla hazırlanabilen hemde az malzemeyle oldukça lezzetli olan bu tatlıya bayılacaksınız...

1 ay önce GÜNCEL

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç-Şevval İlayda Tarhan ikilisi, Türk spor tarihine adlarını yazdırdı. Dikeç'in oyunlar sırasında ekipman kullanmaması ise dünya gündemine oturdu.

1 ay önce GÜNCEL

Orman Genel Müdürlüğü, son bir haftada orman ve orman dışı olmak üzere toplam 334 yangınla mücadele edildiğini bildirdi. Son bir haftada, İzmir, Gaziantep, Antalya, Denizli başta olmak üzere birçok bölgede yangın çıktı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmirliler artan trafik yükü ve araç yoğunluğu ile birlikte büyük bir park problemi yaşıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait İZELMAN Otoparkları ise park konusunda önemli alternatiflerden oluyor. Peki Alsancak Tam Otomatik Otoparkı nerededir? Alsancak Tam Otomatik Otoparkı ücretleri 2024

1 ay önce MANİSA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yunusemre Belediyespor’un ulusal ve uluslararası alanda madalyalar kazanan sporcularını ödüllendirdi.