• DOLAR 33,99 %0.31
  • EURO 37,64 %0.26
  • STERLIN 44,69 %0.26
  • ALTIN 2.723,91 %0.05
  • BİST100 10.055 %-0.55
  • BITCOIN 58.500 %-0.06
  • ETHERIUM 2.475 %-1
36°
1 ay önce MAGAZİN

Ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone, Türkiye'ye geldi. Yaptığı boğaz turu esnasında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nu gören ve çok beğendiğini ifade eden Stone'a, Barbaros Tapan tarafından Beşiktaş forması hediye edildi.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye'nin en büyük adası olan Gökçeada aynı zamanda adeta huzurun başkenti. Tatilinizi yeşil ve mavinin birleştiği Gökçeada'da geçirmekten büyük keyif alacaksınız. Peki, Gökçeada nerede? Gökçeada'da gezilecek yerler nereler?

1 ay önce POLİTİKA

Asal Araştırma şirketi, 'en beğenilen' siyasetçiler anketinin sonucunu açıkladı. Sıralamada 12 isim yer aldı.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), İnstagram ile Anayasa Mahkemesi’nin internet sitesine erişim engeline tepki gösterdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

1-4 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan D&R - URLADAM Kitap Festivali, edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait İZELMAN otoparkları park konusunda önemli alternatiflerden oluyor. Peki Konak Katlı Otoparkı nerededir? Konak Katlı Otoparkı ücretleri 2024...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Kent Konseyi seçimli Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetim belli oldu. Tek aday olarak seçime giren Dilek Karcı, oy birliği ile başkan seçildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan bir daire icradan satışa çıkıyor.

1 ay önce SPOR

Göztepe’de geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Mateusz Lis’in yeni sezonda tekrar sarı-kırmızılı formayı giyeceği öğrenildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Uygun fiyatlı alışveriş imkanının yanı sıra sadece gezmek için bile tercih edilebilen sosyete pazarları özellikle Türkiye’de alışveriş kültürünün önemli bir parçası haline gelmiş yeni nesil pazarlardır. İşte, İzmir'in en çok rağbet gören 5 sosyete pazarı...