• DOLAR 34,05 %0.18
  • EURO 37,72 %0.36
  • STERLIN 44,71 %0.36
  • ALTIN 2.720,95 %-0.12
  • BİST100 9.976 %-0.46
  • BITCOIN 56.800 %-3.63
  • ETHERIUM 2.406 %-4.16
29°
1 ay önce GÜNCEL

Meteoroloji, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ve Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, Artvin çevresi ve Edirne’nin kuzey kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Hava sıcaklıkları batı ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 3-5 derece üstünde seyredecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi’nin yerel tohum ve fide seferberliği devam ediyor. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, kurduğu yerel tohum bahçelerinde üreticilere dağıtmak üzere yaklaşık 50 çeşit atalık tohum üretiyor. Gelecek dönemde ise bir tohum bankası kurma hedefi bulunuyor.

1 ay önce EKONOMİ

Ege İhracatçı Birlikleri, temmuz ayı içerisinde yüzde 6'lık artışlar 1 milyar 541 milyon dolarlık ihracata imza attı. Bu ihracat getirisi, geçen yılın aynı döneminde 1 milyar 458 milyon dolar oranındaydı.

1 ay önce GÜNCEL

Kocaeli'de dumanından rahatsız olunmasından dolayı mühürlenen 182 yıllık tarihi hamamın çevresi hem çöplüğe döndü hem de büyük bir kısmı yıkıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de yaşayan 2.5 yaşındaki İnci Hızlan'ın annesi, kızının her gün balkona çıkarak çöp kamyonuna el salladığı ve temizlik işçilerinin minik kıza oyuncak kamyon hediye ettiği anları, cep telefonu ile kayıt altına aldı.

1 ay önce DENİZLİ

Ege Bölgesi'nin en büyük nehri olan Büyük Menderes'in ana kaynağında berrak su ve balık yaşamı gözlemlenirken, nehrin yaklaşık 7 kilometre sonrasında oluşan aşırı kirlilik endişe yaratıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Pınarbaşı 5. Sanayi Sitesi'nde incelemelerde bulundu. Eşki, hurda araçların çevre ve görüntü kirliliği yaratmasına karşı tüm önlemleri alacaklarını belirtti.

1 ay önce DÜNYA

Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları'nın üst düzey isimlerinden Haitham Balidi, İsrail'in aracına düzenlediği İHA saldırısı sonucunda hayatını kaybetti.

1 ay önce DÜNYA

Filipinler'de merkez üssü Mindanao adası açıkları olan 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menemen Devlet Hastanesi, ulaşımı oldukça kolay olan ve çeşitli bölümlerde hastalara tedavi imkanı sunan bir hastanedir. Peki, Menemen Devlet Hastanesi nerede? Menemen Devlet Hastanesi’ne nasıl gidilir?