• DOLAR 34,04 %0.16
  • EURO 37,65 %0.17
  • STERLIN 44,65 %0.17
  • ALTIN 2.726,11 %0.07
  • BİST100 9.910 %-1.11
  • BITCOIN 56.800 %-3.96
  • ETHERIUM 2.399 %-4.05
36°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde belediye otobüsünde çıkan yangın, aracın kadın şoförü tarafından söndürüldü. Yangına müdahale anları radyo trafik kameralarına yansıdı. İşte o anlar

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik, 4 Ağustos Pazar günü Muğla'nın 6 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacağını açıkladı. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce GÜNCEL

Gökçeada Kent Müzesi'nde adanın geçminşine tanıklık edeceksiniz. Aynı zamanda Türkiye'nin ilk palyaçosunun sahne kostümleri de burada sergilenmektedir. Peki, Gökçeada Kent Müzesi nerede? Gökçeada Kent Müzesi'ne nasıl gidilir?

1 ay önce MAGAZİN

Marmaris'te yaz sezonu konserleri sürüyor. Eğlence mekanları, ünlü isimlerin konserleriyle ziyaretçileri ağırlıyor. Pop müziğin duayen isimlerinden Hande Yener, dün akşam Marmaris Barlar Sokağı'nda bir eğlence mekanında sahne aldı.

1 ay önce SPOR

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarışan iki kadın sporcu ile ilgili tartışmalar konusunda açıklamalarda bulundu.

1 ay önce DÜNYA

İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin suikastına ilişkin yayımlanan bildiride, “Bu saldırı, İsrail tarafından planlanmış ve gerçekleştirilmiş olup, ABD’nin zalim hükümeti tarafından da desteklenmiştir” ifadeleri yer aldı.

1 ay önce YAŞAM

Sevilen şarkıcı Reynmen, yeni teklisi "Neden Anlamadın Beni?" yi yayınladı. Peki Reynmen-Neden Anlamadın Beni? şarkı sözleri neler? İşte Reynmen-Neden Anlamadın Beni? şarkı sözleri...

1 ay önce BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla birçok bölgede aşure dağıtımı gerçekleştirdi. 35 bin kişinin katılımıyla süren dağıtım, Zağnos Paşa Camii’nde son buldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen Belediyesi'nin satışa çıkardığı taşınmazlar kapsamındaki 86 parsel için yürütmeyi durdurma ve iptal talebiyle dava açmıştı. Konu ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi bir basın açıklaması yayınlayarak davanın gerekçelerini madde madde sıraladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Karabağlar ilçesinde bir ev sahibi, kiracısının kapısına dayanarak dehşeti yaşatmıştı. Kapıyı tekmeleyip yumruklayan firari ev sahibi genç ve yanındaki annesinin yakalandıktan sonra karakoldaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldıkları öğrenildi.