• DOLAR 34,00 %0.13
  • EURO 37,74 %-0.28
  • STERLIN 44,70 %-0.28
  • ALTIN 2.724,28 %-0.81
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 53.516 %-4.78
  • ETHERIUM 2.223 %-6.1
29°
1 ay önce GÜNCEL

Fransa'nın Macon bölgesinde bir gece kulübünde 8 kişi, 19 yaşındaki Türk genci döverek öldürdü. Hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı.

1 ay önce GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almaya devam ediyor. Katz, İmamoğlu, Yavaş ve CHP Gençlik Kolları'nı etiketleyerek yeni bir paylaşımda bulundu.

1 ay önce GÜNCEL

ABD Adalet Bakanlığı tarafından Google’a açılan antitröst davası Google’ın aleyhine sonuçlandı. Federal mahkeme, Google’ın çevrimiçi pazarlarda yasa dışı bir tekel oluşturduğuna karar verdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 7 Ağustos Çarşamba günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce GÜNCEL

Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen, bilginin demokratikleşmesi sürecinde üniversite öğrencilerinin aktif rol alması gerektiğini vurguladı. Özellikle yapay zeka, yeşil finans, yeşil enerji ve etki yatırımları gibi konularda kendilerini geliştirmelerinin önemine dikkat çeken Küçüközmen, "Bilim kimsenin tekelinde değildir" dedi.

1 ay önce GÜNCEL

Bugün KANAL D'de ne var? 6 Ağustos 2024 Salı günü KANAL D yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. KANAL D güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Torbalı Romanya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cumhur Eren ve Yönetimi Türkiye Cumhuriyeti Bükreş Büyükelçisi Özgür Kıvanç Altan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

1 ay önce SPOR

Beşiktaş Kulübü, Fildişili defans oyuncusu Badra Cisse ile yollarını ayırdığını açıkladı.

1 ay önce GÜNCEL

Bugün SHOW TV'de ne var? 6 Ağustos 2024 Salı günü SHOW TV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. SHOW TV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Susuzdede Parkı’nın Mithatpaşa Caddesi’ne açılan kapısında yer alan direkte elektrik kablolarının açıkta olduğu gözlendi.