• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.043 %-0.56
  • ETHERIUM 2.339 %4.51
30°
1 ay önce GÜNCEL

Antalya'da sabah saatlerinde genç bir kadının kaldırımda cansız bedeni bulundu.

1 ay önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde arama tarama faaliyeti sırasında açılan taciz ateşi sonucunda P. Asb. Çvş. Habip Murat Alp'in şehit olduğunu açıkladı.

1 ay önce MANİSA

Manisa'daki tüm sağlık kurumlarının 'Bebek dostu sağlık kuruluşu' olduğuna dikkat çeken Uzm. Dr. Salim Babuş, Dünya Emzirme Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada anne sütünün önemli olduğunu ve anne sütü ile beslenme oranlarının artırılması gerektiğini söyledi.

1 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "e-Devlet kullanıcıları kira kontratlarını yıl sonuna kadar e-Devlet üzerinden yapabilecekler" dedi.

1 ay önce DÜNYA

Arjantinli oyuncu Lionel Messi'nin Ibiza'da yer alan evi, İspanyol aktivistler tarafından saldırıya uğradı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Torbalı ilçesinde bulunan organize sanayi bölgesinde 64 yeni fabrika kurulacak. Fabrikalar, 5 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Buca ilçesinde 2+1 bir daire icra nedeniyle satışa çıkıyor.

1 ay önce GÜNCEL

Kocaeli'de faaliyet gösteren Baykar Filtre'nin konkordato başvurusu, ünlü teknoloji devi Baykar Teknoloji ile karıştırılarak kamuoyunda büyük bir yanlış anlaşılmaya sebep oldu. Sosyal medyada yapılan algı ile konkordato başvurusu yapan şirket Baykar Teknoloji gibi lanse edildi ancak iki şirketin hiçbir bağlantısı bulunmuyor.

1 ay önce SPOR

Altay'la mevcut sözleşmesi Haziran 2026'da sona erecek olan Sefa Özdemir'in, yeni sezon öncesinde ödeme alamaması durumunda fesih hakkını kullanıp siyah-beyazlı ekipten ayrılacağı ifade edildi.

1 ay önce GÜNCEL

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, Girit Adası açıklarında 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.