• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.013 %0.02
  • ETHERIUM 2.313 %2.48
25°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin olası afetlerden en az hasarla etkilenmesini sağlamak ve güvenli yapılaşmaya uygun alanları belirleme hedefiyle başlattığı deprem araştırmaları ve risk azaltma projeleri sürüyor. Bornova’nın ardından Karşıyaka’da mikrobölgeleme çalışmaları başlıyor.

4 hafta önce MUĞLA

Milas-Bodrum karayolunda sabah erken saatlerde bir kaza meydana geldi. Kazada çok sayıda yaralı olduğu ve yaralıların hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Eğitim Sen İzmir Şubeleri, okullarda bağış adı altında istenilen ücretlerin 100 bin lirayı bulduğunu belirterek, ailelerin sırtında yük olduğunu vurguladı. Ülkedeki kamu okullarının önemli bir bölümünün ödenek sıkıntısı çektiğini ve okulların ihtiyacı kadar ödenek ayrılmadığı ifade etti.

4 hafta önce GÜNCEL

Antalya’dan Balkan turuna çıkan bir otobüs dolusu yurttaş, kendilerini film senaryolarını aratmayacak bir maceranın içinde buldu. 9 gün olan tur 3 günde sona erdi, yolcuların pasaportlarına da el konuldu.

1 ay önce MUĞLA

Muğla’nın Milas ilçesinde 7 saat önce başlayan orman yangını rüzgarın da etkisi ile büyüyerek ilerliyor. Yangın nedeniyle alevlerin ilerlediği istikamette bulunan Çakıralan Mahallesi tahliyesi ediliyor.

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın olimpiyatlardaki yarı final maçı için Atatürk Kent Park’a dev ekran kuracak.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli ilçelerinde 8 Ağustos Perşembe günü elektrik kesintisi olacak mahalleler ve sokaklar ADM elektrik tarafından açıklandı. İşte Denizli mahalle ve sokaklarında elektriğin geleceği saatler…

1 ay önce SPOR

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli boksör Esra Yıldız Kahraman, yarı finalde Tayvanlı Lin Yu Ting'e kaybederek bronz madalya kazandı.

1 ay önce DÜNYA

Mısır, İsrail ve İran arasındaki gerginlik nedeniyle tüm havayolu şirketlerine yarın TSİ 03.00-07.00 saatleri arasında İran hava sahasından uzak durmalarını istedi.

1 ay önce GÜNCEL

Oyun platformlarından Roblox'a erişim engeli getirildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından ve İletişim Başkanlığından erişim engelinin gerekçesi hakkında açıklama geldi. İşte o açıklamalar...