• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.650 %-0.08
  • ETHERIUM 2.308 %1.11
31°
1 ay önce YAŞAM

Bugün NOW TV'de ne var? 8 Ağustos 2024 Perşembe günü NOW TV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. NOW TV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

1 ay önce AYDIN

Türkiye'nin en önemli sebze ve meyve üretim merkezleri arasında yer alan Aydın'da üreticiler plansız tarımdan dert yandı.

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Germencik ilçesinde başlayarak Söke ilçesine sıçrayan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürerken, alevlerin bölgedeki bir gönderde asılı duran Türk bayrağına ulaşmaması için yoğun çaba sarf eden ekipler bayrağı yanmaktan kurtardı.

1 ay önce YAŞAM

Bugün ATV'de ne var? 8 Ağustos 2024 Perşembe günü ATV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. ATV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

1 ay önce GÜNCEL

İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik’te İETT otobüsünün binaya çarptığı olay yerinde incelemede bulundu.

1 ay önce YAŞAM

Bugün STAR TV'de ne var? 8 Ağustos 2024 Perşembe günü STAR TV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. STAR TV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın olimpiyatlardaki yarı final maçı için Atatürk Kent Park’a dev ekran kuracak.

1 ay önce SPOR

Fenerbahçe, Fransa'nın Lille takımına deplasmanda 2-1 yenildi. Bu mağlubiyet, Türkiye'nin UEFA ülke puanı sıralamasındaki yerini etkiledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi, kadın ve çocuklara yönelik olarak planlanan deniz gezisi etkinliklerine başladı. Kadınlar ve çocuklar günün erken saatlerinde belediye önünden kaldırılan otobüslerle Seferihisar’a götürüldü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İklim krizi ile çöl havasının iyice yerleştiği ülkemizde klima kullanımı artarken, aileler bebeğin uyuduğu odada klima kullanımının zararlı olup olmadığını merak ediyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Özge Yendur, uygun şartlar sağlandığı takdirde klima kullanılabileceğini söyledi.