• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.079 %-1.12
  • ETHERIUM 2.282 %-0.57
26°
1 ay önce GÜNCEL

İstanbul'un 2036 Olimpiyatları için uluslararası kampanyalarda kullanacağı ilk tanıtım filmi belli oldu. "İleriye Açılan Kapı" sloganının kullanıldığı kısa filmde İstanbul'dan farklı mekan ve anlar resmediliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 9 Ağustos Cuma günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce DENİZLİ

Denizli’nin Buldan ilçesinde tarihi bir binada faaliyet gösteren fırının bacasında çıkan yangın, yanındaki diğer bir tarihi konağa sıçradı. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

1 ay önce GÜNCEL

Sakarya'nın Akyazı ilçesi D-140 kara yolu otoyol gişeleri mevkiinde tırdan yola dökülen asit paniğe sebep oldu. Trafiğe kapatılan yol, AFAD ekiplerinin de sevk edildiği bölgede yapılan çalışmaların ardından temizlenerek tekrar açıldı.

1 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin merkezindeki Bureij Mülteci Kampı'na gerçekleştirdiği hava saldırısında 12 Filistinli hayatını kaybetti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarı final müsabakasında İtalya ile karşılaşacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, müsabakayı vatandaşların seyredebilmesi için kentin 3 noktasına dev ekran kuracak.

1 ay önce GÜNCEL

Antalya'da gece saatlerinde bozulan ticari taksiye yardıma giden çekicinin şoförü, aracı yükledikten sonra patinaj ve gürültü çıkardığı iddiasıyla çıkan tartışmada tabancayla başından vurularak hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNCEL

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), bölge adliye mahkemelerindeki yetki düzenlemelerini tamamladı.

1 ay önce EKONOMİ

Dört yıldır süren SEC-Ripple davasına ilişkin karar açıklandı. Ripple'a kurumsal XRP satışları nedeniyle 125 milyon dolar ceza verildi.

1 ay önce GÜNCEL

AKP Genel Başkanvekili Efkan Ala, NTV canlı yayınında Instagram adlı sosyal medya uygulamasının akıbetine ilişkin konuştu. Ala, görüşmelerin devam ettiğini ve yakında konuyla ilgili bir netice alınacağını belirtti.