• DOLAR 34,05 %0.07
  • EURO 37,95 %0.20
  • STERLIN 45,01 %0.20
  • ALTIN 2.827,23 %0.07
  • BİST100 9.744 %1.74
  • BITCOIN 58.501 %-0.93
  • ETHERIUM 2.312 %-0.69
30°
1 ay önce AYDIN

Didim Belediyesi, temizlik çalışmalarına ilçenin gözbebeği olan Akbük Mahallesi’nde devam etti.

1 ay önce AYDIN

Kuşadası Belediyesi, kentin ünlü plajlarını daha hijyenik ve konforlu hale getiriyor. Ücretsiz şezlong ve şemsiyelerle, hijyenik duşlar ve giyinme kabinleriyle Kuşadası Belediyesi, tatilcilere 5 yıldızlı otel konforu sunacak.

1 ay önce GÜNCEL

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sokak röportajlarının RTÜK takibine alındığını açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Torbalı ilçesinde bulunan bir daire icradan satışa çıkıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Paris 2024 Olimpiyatları’nda İtalya ile yapacağı tarihi yarı final mücadelesini dev ekrandan yayınlayacak.

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 9 Ağustos Cuma günü Muğla'nın 5 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Sarper Dikmen’in maruz kaldığı silahlı saldırıya dair bir açıklama yayınladı. Açıklamada, yaşanan olayın siyasi malzeme haline getirilmesine tepki gösterildi.

1 ay önce MANİSA

Yunusemre Belediyesi, ilçede çeşitli noktalarda düzenlediği açıkhava sinema etkinliğiyle akşamları daha renkli hale getirdi. İlk olarak Osmancalı Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe halkın ilgisi yoğun oldu.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Sekköy Mahallesi'nde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun çabaları sonucunda kontrol altına alındı. Yangında çok sayıda zeytin ağacı kül oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Michel Foucault’nun iktidar ve algı teorilerinden ilham alan genç sanatçılar Görkem Kılavuz ve Serhat Erdem, “Olgunun İzdüşümü” sergisinde izleyicileri derin bir düşünce yolculuğuna davet ediyor. Sergi, 9-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak.