• DOLAR 34,01 %0.08
  • EURO 37,73 %0.12
  • STERLIN 44,71 %0.12
  • ALTIN 2.729,97 %0.06
  • BİST100 9.771 %0.00
  • BITCOIN 54.971 %1.77
  • ETHERIUM 2.295 %0.34
23°
1 ay önce GÜNCEL

AFAD, Ege Denizi'nde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce DÜNYA

Nobel Barış Ödüllü Muhammed Yunus, Bangladeş'e gelmesinin ardından kurulacak olan geçici hükümete başkanlık etmek üzere yemin ederek göreve başladı.

1 ay önce DÜNYA

İsrail, Lübnan'ın güneyine saldırı gerçekleştirdi. Saldırının ardından Hizbullah ise İsrail'e roket saldırısı ile karşılık verdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Dede Korkut Yörük Türkmen Federasyonu üyeleri elektrik akımına kapılarak 2 kişinin hayatını kaybettiği Enver Dündar Başer Sokak'taki mazgala çiçek bıraktı

1 ay önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Yargıtay üyelerinin federasyonun yeni kurullarında görev almasına izin verilmediğini açıkladı. Federasyon, bu durumu "çifte standart ve adaletsizlik" olarak nitelendirerek Yargıtay ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

1 ay önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı, İlkokul ve ortaokulların ilk sınıflarına kaydı yapılan veya bu sınıflara nakil olan öğrencilerden ilkokul kademesindekilerin şube ve öğretmenlerinin, ortaokul kademesinde olanların ise şubelerinin e-Okul sistemi üzerinden belirlenmesine karar verdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Foça Açık Ceza İnfaz Kurumunda yatan hükümlüden 5 bin lira karşılığında uyuşturucu hap siparişi alan şüpheli, Konak ilçesinde cezaevi aracının altına içi uyuşturucu madde dolu poşeti zulaladı. O anlar kameralara yansıdı

1 ay önce DENİZLİ

Denizli ilçelerinde 9 Ağustos Cuma günü elektrik kesintisi olacak mahalleler ve sokaklar ADM elektrik tarafından açıklandı. İşte Denizli mahalle ve sokaklarında elektriğin geleceği saatler…

1 ay önce AYDIN

Didim Belediyesi, temizlik çalışmalarına ilçenin gözbebeği olan Akbük Mahallesi’nde devam etti.

1 ay önce AYDIN

Kuşadası Belediyesi, kentin ünlü plajlarını daha hijyenik ve konforlu hale getiriyor. Ücretsiz şezlong ve şemsiyelerle, hijyenik duşlar ve giyinme kabinleriyle Kuşadası Belediyesi, tatilcilere 5 yıldızlı otel konforu sunacak.