• DOLAR 34,02 %-0.01
  • EURO 37,62 %0.25
  • STERLIN 44,54 %0.25
  • ALTIN 2.760,09 %0.26
  • BİST100 9.611 %-0.13
  • BITCOIN 56.540 %-1.43
  • ETHERIUM 2.324 %-1.41
22°
4 hafta önce DÜNYA

İran'ın Birleşmiş Milletler Temsilciliği, eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın seçim kampanyasına yönelik siber saldırıya ilişkin  iddialarını reddetti. Yapılan açıklamada, "İran’ın ABD başkanlık seçimlerine müdahale etmek gibi bir amacı ya da gerekçesi olmadığı" belirtildi.

4 hafta önce GÜNCEL

Antalya’da termometreler 41 dereceyi gösterirken yüksek nem dolayısıyla hissedilen sıcaklar 46 derece olarak ölçüldü. Sıcaktan bunalan vatandaşlar Konyaaltı sahiline akın etti.

4 hafta önce DENİZLİ

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 11 Ağustos Pazartesi günü elektrik kesintisi yapılacak mahalleler ve sokaklar ADM elektrik tarafından açıklandı. İşte Denizli mahalle ve sokaklarında elektriğin kesileceği o saatler

4 hafta önce SAĞLIK

Sıklıkla yapılan kıyafet alışverişi dikkat edilmediği takdirde kabusa dönüşebiliyor. Uzmanlar, yeni alınan kıyafetlerin mutlaka yıkanması gerektiği konusunda uyarıyor.

4 hafta önce GÜNCEL

Malatya’nın Darende ilçesinde 33 yaşındaki üç çocuk annesi bir kadın, ikametinde tabanca ile göğüs bölgesinde vurulmuş halde bulundu.

4 hafta önce BALIKESİR

Balıkesir’in Edremit ve Gönen ilçelerinde kaçak kazı operasyonları düzenlendi. Operasyonlar kapsamında, 7 kişi yakalandı ve çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.

4 hafta önce MANİSA

Manisa'nın Salihli ilçesinde dün çıkan orman yangınını kontrol altına almak için 24 saati aşkın süredir havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

4 hafta önce GÜNCEL

Türkiye’nin ilk ‘Karanlık Gökyüzü Parkı, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl ilçesi Başalan Yaylası’nda hizmete açıldı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Seferihisar ilçesine bağlı Sığacık’ın Girlen mevkiindeki kaçak yapılar, Seferihisar Belediyesi ekipleri tarafından kaldırıldı. Yıllardır atıl vaziyette duran alanın yeşillendirilmesini isteyen bölge halkı, bu konuda yetkililerin harekete geçmesini bekliyor.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karaburun Belediyesi İŞKUR'da personel alım ilanı yayınladı. İlan için başvuru şartları ve başvuru yeri açıklandı.