• DOLAR 33,99 %-0.09
  • EURO 37,49 %-0.13
  • STERLIN 44,37 %-0.13
  • ALTIN 2.750,04 %-0.11
  • BİST100 9.420 %-2.12
  • BITCOIN 56.999 %0.44
  • ETHERIUM 2.341 %-0.5
29°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Menderes’te hobi bahçelerindeki kaçak yapılar için yıkıma başlandı. Ancak avukatların girişimi sonucu durdurma kararı alındı ve yıkım geçici olarak durduruldu.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bergamalı klarnet sanatçısı Ferit Benli, yaptığı müzikle dikkat çekiyor. Oğlu ve torunuyla organizasyonlarda sahne alan Benli, müziği insan hayatının vazgeçilmez unsurlarından biri olarak nitelendiriyor.

4 hafta önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı verilere göre; sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörlerinin toplam ciro endeksi, haziran ayında yüzde 58 arttı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Karagöl Tabiat Parkı sınırlarında kurulmak istenen rüzgar enerji santrali projesi düzenlenecek olan katılım toplantısı ile halkın takdirine sunulacak.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediyesi, ilçenin en önemli tarımsal ürünlerinden Buca Bardacığı’nın tanıtımını yaptı. İzmirliler etkinliğe büyük ilgi gösterirken Belediye Başkanı Görkem Duman, Buca Bardacığı’nın yanı sıra kente özgü kiraz, razaki üzümü, kavun gibi ürünlerinin de bulunduğunu belirterek, “Bu ürünlerimizi hak ettiği yere taşımak için köylerimizin bereketli topraklarını alın teri ile işleyen üreticilerimizi destekleyeceğiz” dedi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi’nin düzenlediği Eğlence Parkı etkinliğine katılan çocuklar doyasıya eğlendi. Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, etkinliklerde miniklerle buluştu.

4 hafta önce SPOR

Olimpiyatlar, gerçekleştirilen kapanış töreniyle sona erdi. Türk bayrağını, oyunlarda gümüş madalya alan Buse Naz Çakıroğlu ile bronz madalya kazanan Taha Akgül taşıdı.

4 hafta önce GÜNCEL

Yurt dışına çıkacak vatandaşlar için ödenecek olan yurt dışı çıkış harç pulu gece yarısından itibaren zamlandı. Peki yurt dışı çıkış harcı kaç lira oldu?

4 hafta önce EKONOMİ

Altının gram fiyatı, haftanın ilk işlem gününe de yükselişle başlamasının ardından saat 09.30 itibarıyla önceki kapanışına göre yüzde 0,30 artışla 2 bin 625 lira seviyesinde bulunuyor.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 12 Ağustos Pazartesi günü İzmir'in 5 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...